Köszönöm,én egyáltalán nem tudok belépni.
Menni éppen megy,de már vagy háromszor lefagyott-vagy mi-
http://cib.hu/internetbank/hirek/index?id=8ecce0
Egyébként járt valaki úgy a napokban, hogy az internet bankból eltűnt az ebroker számlája?
Cibről utaltam kbc-re (ingyen), egy nappal tovább tartott mint egy normál giro átutalás.
Be is lehet fizetni a központjukban.
Pénzt felvehetsz náluk, vagy utalhatsz telefonon.
(Állítólag másik keler számlára (pl. ebroki) átvezetik ingyen, de ezt még nem próbáltam.
A KBC-nél nem lehet átvezetni a számlák között? Hogy fizetsz be,hogy veszel ki pénzt.A CIB-nél a két számla között ingyenes az átutalás.
Tisztelt Ügyfelünk! Sajnáljuk, hogy nehézséget okoztunk, amiért az ebroker rendszerünk nem megfelelően működik. Szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Biztosítjuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Önéhez hasonló eset ne fordulhasson elő a jövőben. Ebroker rendszerünket folyamatosan javítjuk, fejlesztjük annak érdekében, hogy ügyfeleinket még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni. A tapasztalt kellemetlenségért ezúton kérjük szíves elnézését, és amennyiben problémát észlel, kérjük, hívja a CIB24 Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06-40-242-242-es telefonszámon vagy az ebroker felületről, küldjön Nekünk üzenetet, ahol kollégáink állnak szíves rendelkezésére. Bízunk benne, hogy tájékoztatásunkat elfogadja és a jövőben elégedett ügyfeleink között, tarthatjuk számon. Kollégáim jelezték, hogy a rendszer rendeltetésszerűen működik, így a megbízást már csak Ön tudja módosítani, illetve visszavonni. Megértését köszönöm. Üdvözlettel, Farkas Éva CIB Bank Zrt.
Egyetértek. Ja, és a brokidíj is kevesebb.
Nem dobtam ki az ebrokit én sem, mert néha jól jön egy gyors vételhez, ugyanis a cibes számlámról "azonnal" átvezethetek rá pénzt. (Volt már ez az "azonnal" több óra is!)
A poén kedvéért nyitottam egy pf-eset is harmadiknak.
- jobb felület,
- össze lehet kötni a AmiBrokerrel,
- kevesebbet rossz a rendszer,
- viszonylag normális ügyfélszolgálat
Én mindegyiknél vagyok, össze tudom hasonkítani, hidd el, nem bántam meg, hogy a KBC-hez mentem át.
Nem kell sms a kbc-nél sem. (Az az erste/pf, amire gondoltál.)
Szerintem hasonló a különbség a két rendszer között, mint az egyszeri viccben a Teológus és a Geológus között. :)
/Nem csak az egy betű, hanem "ég és föld"!/
Ebrokeres vagyok 5 éve.Megszoktam.Most váltani szeretnék.Aki használta az ebrokert és aKBC platformját leírná a lényeges(technikai jelegű) különbséget?Pld:az ebrokerben nem kell SMS küldeni bejelentkezéskor,tranzakció megadásnál,úgy tudom a KBC-nél kell.Melyik az átláthatóbb?A válaszokat köszönöm.
Ez már nem az első eset, hogy magasról tesznek az ügyfeleikre.
Ennek a disznó bandának ajánlanám figyelmébe Herceg sünös jókívánságait!
"Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy technikai okok miatt a megbízásaikat nem tudjuk tőzsdére továbbítani illetve az eddig rögzített megbízásaik sem kerültek tőzsdére. A hiba elhárítása folyamatban van, addig is türelmüket kérjük. Megértésüket előre is köszönjük.
Tisztelettel: CIB Bank Zrt."
Remélem, a héten el tudom intézni az Equitast és búcsút intek ennek a köcsög bandának. Az IEB-s egyesülés óta elképesztő mértékben zuhan a színvonal.