lesz sanyihoz barna mártás vagy azt is ő adja ? :)))))
lesz sanyihoz barna mártás vagy azt is ő adja ? :)))))
:)
persze...a cukrászüzem lapostetős :-))
Csányit meg ha hozod 20 méterről dobd ki..a kemence kéményébe...be lesz kapcsolva, 200 fokra előmelegítve :DD
A Csányi ki lenne lökve a helikopterből azt hiszem!:-)
Csak ha bemutatót is tartasz!
;)
Sárvár mellett szól hogy nálam lehetne tartani a kávéházban :D vagy valamelyik étteremben...de mondjuk a Répcelaki kávéházban több a hely...otthonosabb talán ott.
sárváriba csak 15 -en férnénk el kényelmesen...mondjuk étterembe el lehetne menni. és nem is drága..
répcelaki kávéházunkba 30-40-en is kényelmesen beférnénk...ááhh..messze van ez a tiszántúliaknak...300-400 km.... Pesten kell tartani.
Pest mondjuk azért tényleg jobb lenne...Hathor is megmondta..: középen van..
Eger mellett ott van Demjén, taxival sincs több pár százasnál az éjszakai fürdő ...
;)
Inni mindenhol lehet, aludni meg csak én tudok mindenhol ...
:)))
Ragsztok rád egy piros szegfűt, aztán meg megdobállak naranccsal!
Legyen afrikában, az mindenkinek rossz :))))))))))
A mongol a Márvány utcában nekem is tetszene. Egyrészt régen jártam már ott, másrészt könnyen hazajutnék. ...már megint poziból beszélek,mi? :)
Győr mellett meg az, hogy nem kell vezetnem és ihatok =)
Szerintem meg Pusztavacs van középen... :DD
Komolyra fordítva a szót mindegy, hogy mi van középen, 100-150 km-nél nem utazol többet egy talira.
Vagyis lehet, hogy Szeged környékén éppenúgy összejöhetne a 20-25 fő, mint mondjuk Sárváron.
Eger mellett szólhat a szüreti rendezvények, Sárvár mellett (bár már egy kicsit késő) a gyógyfürdők sokasága a közelben...
Szerintem Budnax igaza van. Pest azért jó, mert középen van. Azért gondoljunk arra is aki nyugatról érkezik. 300-400Km-eket utazgatni nem kellemes. Illetve Budapesten esetleg egyéb elintézni valója is lehet az embernek, amit egyben le is tud rendezni, ha erre jön.
Egyébként a Zuglói Trófeában is van különterem, és ha társaság megy, akkor nem tudom, hogy csak 3órát maradhatna-e a különteremben, ha egyébként nem vár más a teremre.
Simán kiakasztom egymagam ...
;)
A mosolygás Hercinek is szól ...