Ö az semmi kétség, csak mint ahogy egy kommentelő megfogalmazta:
"Viva el Photoshop."
:)
Ö az semmi kétség, csak mint ahogy egy kommentelő megfogalmazta:
"Viva el Photoshop."
én elgondolkodnék a helyedben egy cserén (ha nem most vetted) egy 7.1-es erősítő nem sok most.
Bár nem tudom, hogy ez erősítő, házimozi erősítő, vagy rádiós erősítő, esetleg HI-FI.
nem, valóban nem semmi. Ilonka, ez Sharon Stone? Mert még nyomokban sem hasonlít rá, és az ő nevét véltem felfedezni :-)
Szentkirályi utca elején van egy (Astoria és Blaha között)
tud valaki egy erositő-javitó szerviz boltot?
(hülye sony)
Profitline elemzője is komoly tag lehet..
Synergon elemzéshez betesz egy Állami nyomda chartot.... :)
Nem kis, hanem sok - sör ...
végre egy kis kreativitás :)))
Ühüm, persze ...
Talán, ha telerakom a cipőjét rajzszöggel verseny előtt ...
esélyed sima futásban is van, csak elhanyagolható :)))))))) az atléták súlyokkal edzenek ;) :) azokkal futnak.
He-he ...
Lenne pocakja meg szakálla mint nekem, nem szaladgálna annyit ...
(bár, ha belegondolok, akkor 45kg -val a hátunkon még mindíg lenne esélyem, egy, a nap végéig tartó versenyen ...)
ha majd ugyanezt kézen futva is eléri.... :)))
A politika a szükséges rossz.
Az emberi műveltség illetve műveletlenség leszűrésére alkalmas felület. A jó politikus jó diplomata kell hogy legyen, tehát gondolkodásában rugalmas, elveit tekintve szilárd. A többi körítés.
A gazdaság-politika ennél bonyolultabb és mocskosabb. Ezzel, remélem, senkit nem bántok meg az olvasók közül.
Politikai topikokat tiltani is kell! Megöli a fórumot! PH-n is zárták a politikai topikokat! !
Na, sikeresen kitiltattam magam a PF-ről. Nem érdekel mondjuk úgyis nagyon ritkán írtam oda. Oda se regisztrálok többet, tiszta hányinger lett az a lap. Gyalázatos ami ott megy. Különösen a magyarok, Magyarország nyilvános alázása. Na persze azokat nem tiltják ki....
Elég nekem itt írogatni, nagyon jó a társaság és szeretem ezt a honlapot, kört ami itt kialakult.
PF-en túl sok már a politika és a fizetett felbujtók miatt káosz van teljesen. Érdekes, valahogy ha itt szóba jön a politika, akkor itt viszonylag normálisabb hangnemben folynak a viták az ellentétes oldalak között. Látszik hogy itt még nincsenek bent a fizetett bértopikolók. Arra kell vigyázni be se kerüljenek. Herceg jól meg oldotta ezt a moderálási dolgot, nem nagyon tudnának itt labdába rúgni úgyse...