Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#113801 Spade Előzmény: #113799

Ö az semmi kétség, csak mint ahogy egy kommentelő megfogalmazta:

"Viva el Photoshop."

:)

#113799 csaje Előzmény: #113795

nem, valóban nem semmi. Ilonka, ez Sharon Stone? Mert még nyomokban sem hasonlít rá, és az ő nevét véltem felfedezni :-)

jon valaki a holnapi mad…

#109540 lilia

jon valaki a holnapi madonna koncertre?

Profitline elemzője is k…

#108833 TrogerBroker

Profitline elemzője is komoly tag lehet..

Synergon elemzéshez betesz egy Állami nyomda chartot.... :)

#107550 Kissherceg Előzmény: #107548

esélyed sima futásban is van, csak elhanyagolható :)))))))) az atléták súlyokkal edzenek ;) :) azokkal futnak.

#107548 GáborGábor Előzmény: #107539

He-he ...

Lenne pocakja meg szakálla mint nekem, nem szaladgálna annyit ...

:)

(bár, ha belegondolok, akkor 45kg -val a hátunkon még mindíg lenne esélyem, egy, a nap végéig tartó versenyen ...)

#107523 GáborGábor Előzmény: #107504

A politika a szükséges rossz.

Az emberi műveltség illetve műveletlenség leszűrésére alkalmas felület. A jó politikus jó diplomata kell hogy legyen, tehát gondolkodásában rugalmas, elveit tekintve szilárd. A többi körítés.

A gazdaság-politika ennél bonyolultabb és mocskosabb. Ezzel, remélem, senkit nem bántok meg az olvasók közül.

#107504 Zabás Előzmény: #107499

Politikai topikokat tiltani is kell! Megöli a fórumot! PH-n is zárták a politikai topikokat! !

Na, sikeresen kitiltatta…

#107499 TrogerBroker

Na, sikeresen kitiltattam magam a PF-ről. Nem érdekel mondjuk úgyis nagyon ritkán írtam oda. Oda se regisztrálok többet, tiszta hányinger lett az a lap. Gyalázatos ami ott megy. Különösen a magyarok, Magyarország nyilvános alázása. Na persze azokat nem tiltják ki....

Elég nekem itt írogatni, nagyon jó a társaság és szeretem ezt a honlapot, kört ami itt kialakult.

PF-en túl sok már a politika és a fizetett felbujtók miatt káosz van teljesen. Érdekes, valahogy ha itt szóba jön a politika, akkor itt viszonylag normálisabb hangnemben folynak a viták az ellentétes oldalak között. Látszik hogy itt még nincsenek bent a fizetett bértopikolók. Arra kell vigyázni be se kerüljenek. Herceg jól meg oldotta ezt a moderálási dolgot, nem nagyon tudnának itt labdába rúgni úgyse...

#105903 Ozzy_ Előzmény: #105899

Aki meg a nagyon buta, de eredeti humort szereti, annak a Pitkin sorozatot ajánlom. Abból a múlt héten néztem néhány részt =)