jo otlet, szervezhetunk Telekocsit:)
eger videk, tehat a pestiektol ez gesztus, hogy ne pesten legyen, hanem most ok (is) mennek valahova...
mondjuk elobb az idopontot fixaljuk, es utana akiknek jo akkor johet a helyszinegyeztetes...
...elmész Pestig, lerakod a kocsit oszt átülsz vkihez...
hm? :-))
Szerintem Pesten kéne tartani a következő találkozót..nekem már ez is 200 km...Eger az túl messze lenne...erre is gondolni kell..mármint a vidékiekre.
Nekem szintén tetszik az egri ötlet.
Valóban szavazni kellene.
Sőt, még jobb is lenne a sokasodó fesztiválok végett.
Ha jönnek a lányok, akkor meg Demjén sincs messze ...
;)
Nem rossz ötlet ! Itt télen úgyse érdemes csinálni mert kihal a város. Nyár lett volna a legjobb, de még így ősz eleje is jó lenne.
Herci, kérek egy szavaztatást ezzel kapcsolatban!
Na látom sikerült jól megosztanom a társaságot.. :)
Éljen a vidék, szesztestvérem!
:)))
Eger az nekem is közelebb lenne. :)
De én elmegyek Pestig is szívesen azért a társaságért.
A múltkori buliból is ajándék nadrággal jöttem haza, úgy "eláztam". :D
Eger az nekem is jó... közelebb van, és ismerős is van...
Hajrá Vidék!!! :))))
benczúr hotel?
különtermek, kiváló konyha, szolíd árak, vidékieknek ottalvás afterparty esetén:-)
Te Raymundka, te! Azért ahogy elnézem a képeket, meg ahogy láttalak a Stockos talin, te pontosan tudod, hová is kell lejárni, meg merre is kell helyezkedni! :-) Tudom, a rutin, meg az évek... ;-)
Spinninges lányokat elhozhatod a talinkra, üsse kő! (feketék mellém ülnek, stipi-stopi!)
:-D
Igen, igaza van Trógerbrókernek, pl: a Szépasszony völgybe lehetne szervezni elég szép helyen van, meg hát ugye a jó boros pincék, mire az ember végig megy rajtuk, addigra már ki is üti magát :)) ! Ja, ott van amúgy szállás is, meg étterem is van, már nem vagyok olyan biztos benne :) ! De trógerBróker biztos jobban tudja !
Na megpróbálom úgy intézni hogy ott legyek. Fel is iratkoztam, de nem ilyen este 11 ig tartó bulit szervezzetek mert el se indulok :) Hajnalig party :) Halál komolyan akkor nem megyek...
2, előző pesten volt, miért nem jöttök vidékre ? :)
Mondjuk Egerbe ? GaborGaborral meg is szerveznénk nektek :)
Jó boros estét...Hétvégén, szállás olcsó, ha inni akar valaki hajnali busz megy mindenfelé.
Ne ragaszkodjatok már annyira ahhoz a szemétdomb Pesthez...