háááát, így könnnnnyyyyyűűűű
:DDDD
szarok bele...engem csak az érdekel hogy többszörösét kiszedtem mint amit beleraktam.. meg van egy rahedli jogom ami hozogat mindíg valamennyit pluszba és nem csinálok semmit.
fényévekkel :)
okok köszi. Vizsgálódom tovább :)
Azok után, hogy semmi konkrétumot nem tudsz és mondani sem tudtál, csak legendákat, így csak bíztatásnak fogadom el. :)
na jó Ti csak vitatkozgassatok tovább
sok sikert annak aki benne van
aki nincs annak még nem késő hogy ne is legyen
jó éjt mindenkinek
:-))))))
uhh ennyit eddig összesen nem foglalkoztam ezzel ,kiszálltam a témából örökre:-)
mondom én Lyonessről beszélek,de ugyanaz,csak más néven ,más cégekkel..ja és nyaralni is akartam már így menni.mindent tapasztalatból mondok,nem "hallottam" alapján
Vistat mi hoztuk be a rendszerbe és tudom mennyi megrendelést kapott. Magad alá csinálsz a számtól...:)
ja a meglepi az lesz hogy lehúznak menden megkeresett filléredről
:D :D :D :D :D
"He who mounts a lion can never dismount"
sok évvel ezelőtt ezzel láttak útnak szüleim
azóta is követem és még nem csalódtam
kinek mi a jó, maga döntse el
:-)))))))
ja csak a Vistanál a kedvezményes (akciós)utakra nem vonatkozik. pl Brazília last minute 300 ,teljes áron 600. a f.szom menjen a Sciennet vagy a Lyoness miatt rendes áron :-DD próbáld ki ,ne nekem hidd el
szerk: halkan jegyzem meg én még sosem voltam rendes áron nyaralni..nem is leszek..de az emberek 90% sem..
ohh... :) Lesz meglepi, Én azt mondom :)
tiszta sor, majd meglátjuk :)
pda - Én elolvastam az oldalt, ennyi volt.
a vételár a listaár.tudom ,hogy nem engednek belőle.. több helyen akartam motort venni így,de mindenhol ez volt a válasz.elmentem egy nem "beszervezett" kereskedásbe 5% ot adtak..nem előítélet Henci,nekem olyan nincs(ebben az ügyben) .TÉNY. hidd el nem mondanám ,ha nem így lenne...
nekem erről az a véleményem, hogy mindenki ott b@ssza el a nehezen megkerestt pénzét ahol akarja
nekem nem szívügyem sem a sciennet sem a lyonness
de ezt mindenkinek magának kell eldönteni
nekem nem voltak szimpik az alap infók amiket kaptam a vezetőségről a sciennet kapcsán
de ez sem különösebben izgat
az egész rendszer nem tud lázba hozni
:-D