Igen jó film!Jó színészek!:)
már 2x láttam, most tv2 Mel Gibson filmet nézem, ezt már ezer éve nem láttam.
Amúgy a héten kaptam kölcsön a Bakancslista című filmet Jack Nicholsonnal és Morgan Freemannal a főszrepben. Életemben az egyik legjobb film amit láttam.
Mindenkinek ajánlom.
Azt nézem!:)
Aki szereti a fárasztó humort az nézze csak!:D
Persze, csúszik az azonnal (pontosabban kipörög), de ha nem kanyarban vagy, akkor nem érzed néha 1-2 másodpercig sem.
no, így már érthetőbb, hogy csak később érzed, mert a motor felpörgésével együtt a keréknek is csúsznia kell, szinte ugyan abban az időpontban, hacsak,nem csúszik a kuplung.....
hát a motort sztem le lehet vinni spec anyagokkal (titánium,szénszál stb), csak ma még kb megfizethetetlen.
Nincs benne semmi, de mondjuk vizes úton meghúzom a gázt, előbb kezd el pörögni, mint ahogy megérzed, hogy csúszik. Ha gyors a kezed, nincs is ideje megcsúszni:)
Az én motorom 300 kg, rajta én 120 kb, a súlyt csökkenteni itt nem sok értelme van:)
a karc hang marad eredeti, hacsak nem lesz szénszálas a lábtartód a súly miatt =)
Ez hogyis van?
Először felpörög a motor, majd jön a riszálás?
Van benne valami kipörgésgátló, vay menetstabilizáló?
Az is megoldás, kétségtelen:)
És amikor a lábtartóm az aszfaltot karcolja, az is hangszóróból jön majd:)
ABS, ESP, fordulatszámmérő, vagy hangszóró, szintetizált motorhanggal =)
Én már ezt szoktam meg. Egyébként pedig, el sem tudom képzelni motorhang nélkül biztonságosan a motorozást. Ha kicsit csúszik a hátsó kerék, azt a felpörgő motorból tudod. A risza csak utána kezdődik.
én is szeretem a motor hangját, de ha lenne lehetőségem simán lecserélném környezetbarátabb szerkezetre.
elektromosságot elő lehet állítani megújulóból. Technika kérdése az egész, amiből el vagyunk maradva néhány 100 évvel.
Ha közlekedési eszköz akkor is a robbanómotort szereted, nem azt, hogy elvisz a-ból b-be.
Élvezet? Nekem közlekedési eszköz. Ha tehetem, mindenhová azzal megyek, csak cuccolni nehéz.
A hidrogén nem megoldás, csak népbutítás. Vízből hidrogén rengeteg energia. Ahol használod, ott valóban nem szennyezi a levegőt, de ahol előállítják, ott igencsak:))
Ha legközelebb ilyen történik veled, kezdj el futni... utána meséld el a történet végét. :PP
Majd lesz rá hanggenerátor :D
Én sem nagyon tudom elképzelni a motorozást Otto motor nélkül,sajna crossoknál már a 2T gyártást is abbahagyták,ej pedig egy jó kis 125 vagy 250......
nem biztos, hogy 100 évvel járnánk előre, lehet, hogy 500.
Az élvezetből légszennyezés hogyan egyeztethető össze a mindenkinek jót akarással? Én is szennyezem a levegőt, de legkevésbé élvezetből.
A hidrogénautó ugyanúgy robbanómotoros, csak annyi a különbség, hogy víz jön a kipufogón. Ha a feljlődésünk előrébb járna nem tudhatod mivel közlekednénk, mivel még nem jár ott a fejlődésünk =)
Sztem könnyen lehet, hogy azok az eretnek könyvek annyira előre jutattak volna minket, hogy most nem lenne légszennyezés, kevesebb lenne az allergiás és az asztmás. Lehet, hogy jó keresztények kevesebbett brünnyögnének füstös gépeken, de avilág lehetne egészségesebb.
Persze ezek csak felételezések. Az is lehet, hogy a fél világ a világ másik felét lőné.