Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sciennet

Re: Sciennet

#105897 _pda_ Előzmény: #105892

látom, neked már beadták intravénássan az okosságot:))

szerintem ez parttalan vita, lesznek a rendszernek, mint minden ilyen szerveződésnek hívei és ellenlábasai mindíg

majd meglátjuk mikor dől be, vagy fullad érdektelenségbe, mit a többi hasonló kreálmány

egy igazság van, az marha jól járt vele, aki elkezdte és húzza a lét belőle

gratulálok neki, a hangyák meg termeljék a lét alá ;-)

#105892 Kissherceg Előzmény: #105885

"és ez biztos"

Ezt hívják előítéletnek :) Odamész és nem tudsz alkudni? Nem a listaárból, hanem a vételárból kapsz :)

#105891 pruntyoke Előzmény: #105880

csak a barátaim által elmondottak alapján állítottam fel ezt az elméletet, hogy pilótajáték

engem is persze próbáltak beszervezni

többet érdemben erről nem is nagyon tudok mondani mert nem nagyon érdekel a téma

nekem ne mondja meg senki, hogy hol tudok sokkal drágábban vásárolni miután

beléptetnek a rendszerükbe pozinként nem kevés pénzért

.................

#105890 Kissherceg Előzmény: #105883

Bp-n nem tudja elkölteni? Tudok Én is olyat, akinek befektetésként adták el, de ez pont azért van, mert azt se tudja, hogy tud vele vásárolni. Én vásárlásról beszélek. Lyonessről cska annyit tudok, hogy kevesebben vannak benne cég és ember oldalról is. Az 18országban működik, mi lehet a gond ezekkel?

Én nem találtam kivetni valót.

#105886 Kissherceg Előzmény: #105881

Nem megy senki akkor ingyen van, nem? Ha meg jön valaki törzsvásárló a forgalom növekedése után akkora jutalékot ad, amekkorát meghatároz. Cégen múlik mennyit ad.

#105885 Kriszti@n Előzmény: #105880

bemegyek a mercihez.kinézek egy autót 15 milla.odamegyek mint "mezei ember" 14 ért elhozom. a rendszeren keresztül 1 ft-ot sem engednek a jutalék miatt. és ez biztos.

#105883 pruntyoke Előzmény: #105877

hát látod erre nem tudok válaszolni neked

különben Bp-iek mind akiről tudok

de érzékelem. hogy valami gond van mikor találkozunk és

szóba kerül a téma

de különösebben nem mélyülök el benne mert nekem is vannak

más irányú gondjaim

minek vállaljam fel a másét is???

:-)

#105881 Kriszti@n Előzmény: #105875

nincs ingyen a behozott cég a forgalom után jutalékot fizet .. így ezt az árból nem tudja leengedni...

#105880 Kissherceg Előzmény: #105879

egy fillérem nincs benne a cégben, csak azt írd le miért pilóta játék, illetve azt, hogy hol laksz? Mondj konkrétumot, mert eddig csak mesét mondtál. Ausztószalonok vannak benne, pl mercedes és nem tudja elkölteni, sztm haluzol... :))

#105879 pruntyoke Előzmény: #105875

Hercegem, csak nem elkötelezett híve lettél egy ilyen sátáni szervezetnek??

ha sértő a kérdés akkor bocsi

de nem értem mi a jó egy pilóta játékben amibe csak bukik az aki nem az elsők között

szállt be :-)

#105877 Kissherceg Előzmény: #105874

Melyik térség ez,elárulod melyik város?

Egyébként minek tett be 10misiket, aki ilyen hülye, hogy nem informálódik. Mi alapján lépett be? Ezek ilyen városi legendák sztm :))

#105875 Kissherceg Előzmény: #105871

vista utazási iroda az sztd rossz, drága? Egyik legnagyobb az országban. Ha tudsz jó céget miért nem hozod be a rendszerbe? Én nem találtam annál olcsóbb céget, pedig informatikusként elég jól otthon vagyok az árakban és eddig is ott költöttem.

Ha tudsz jó olcsó helyeket, akkor hozd be őket a rendszerbe, Te és a hely is jól fog járni. Pl étterembe ahova járok, azt behozom, megpróbálom. Neki is ingyen van, semmit nem kockáztat.

Egyébként nem kell betenni pénzt, ingyen van, akkor mit kockáztatsz??? Miért lépnek le a pénzeddel?

#105874 pruntyoke Előzmény: #105868

annyi infóm van amit írtam

nem foglalkozom vele mert hasonlóan ott vásárolok

ahol éppen járok

nekem csak beragadt ismerőseim vannak és mondják, hogy lázadás

van előkészületben

van akinek több 10 millája van a buliba

nem tudom mit gondoljak ezek után????

#105871 Kriszti@n Előzmény: #105859

értem,és néztem.de pl akarok venni egy nyomtatót.. megnézem sciennetes helyeken 40-42e Ft. rákeresek neten 32-35 ért megveszem.ennyit nem kapok vissza.nekem ez vele a bajom.azt már nem is említem,hogy az angol és német ebay vám nélkül néha a bolti ár fele..persze a benzin a kaja és az itthoni szolgáltatás más. de pl nyaralás. ki a fene megy Listaáron nyaralni mondjuk 200ért mikor elmegyek ugyanoda más cégtől 150ért??

szerk: az ötlet jó a legelső "vonalnak" a többi már csak 10000ből 1 embernek..

ja és a hitelesség kedvéért.a lyonessben benne vagyok,de abszolút nem használom a leírtak miatt..pedig az elején erőltettem,de nincs miértje számomra

#105870 Kissherceg Előzmény: #105863

Átvilágítottuk a céget több ügyvédi irodán kersztül, függetlenek voltak és rendben találták, még be is léptek :) Gondolom a volksbank is azért csináltat kártyákat, mert szélhámos a tulaj :)

#105868 Kissherceg Előzmény: #105860

Ismerőseid miért nem regisztrálnak be cégeket, ott ahol élnek? Faluan van egy bolt, a tulaja bereggelte egész falut, majd környező települések is bereggeltek így a boltokhoz, ők jól jártak, a népek is.

Akiről beszélsz azaz ügyvezető, nem a tulajdonos sztm. Mirt lépne le, ha terjeszkedni akar, mert a rendszer működik?

Egyébként köszi, mrt érdekes.

még a neve sem hangzik j…

#105867 pruntyoke

még a neve sem hangzik jól

mintha scientológia lenne

:-(

azokról meg köztudott, hogy csak a pénzedre hajtanak

kár a tőzsdén nehezen megszerzett javadalmakat egy fajankónak ajándékozni

:-)