Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sciennet

Re: Sciennet

#105860 pruntyoke Előzmény: #105834

csak véletlenül vannak infoim

sem a sciennethez sem a lyonesshez nem fűz semmi

az egyik fő ember a sciennetnél a lyonessből lépet ki

onnan másolta az egész rendszert

bérelt lakásban él, amerikában van bejegyzve a sciennet mint cég

korábban ipari gyémántokkal csapott be egy sereg embert mondván, hogy

magas minőségű ékszer gyémánt

ha 2-őt meg 2-őt összeteszek akkor begyűjt egy rakat pénzt és az amerikában bejegyzett

cégével meg a bérelt lakásával pillanatok alatt heted hét országon túl van

vannak ismerőseim akik ma a fejüket a falba verik mert sem sciennet partner sincs sok ahol

a pénzüket el tudnák költeni a pozíció gyűjtés érdekében sem a pénzükhöz nem

tudnak hozzájutni, ami különben járna a pozik alapján

nem vagyok meggyőződve, hogy korrekt cég az ilyen

:-(

#105859 Kissherceg Előzmény: #105850

sztm nézd meg a boltokat, Én eddig is ott vásároltam és benne is van. :)) Innentől kezdve nekem jó. Keressél rá cégekre, amire akaarsz olvasd el.

Én nem fogok házalni, ez nem erről szól.... Aki elsőre nem érdekli, hogy kap vissza lét vásárlássa után, az Ő dolga, engem nem érdekel, nem szorulok az Ő pénzére. Egyszerűen sztm zseinális ötlet és rendszer. Az meg főleg nem zavar, ha más i jól jár. Persze itthon azt veszem észre, hogy az emberek csak maguk akarnak jól járni, többi nem érdekli őket.

Én olcsóbban vásárolok, a cég és más is kap lét, de Én is, nekem nem fáj. Többet kapok, mint most :) Supershop, smart kártyával kellett házalni? :)

Egyébként aki nem ismeri először olvassa el, nézze meg a noltokat.

Pl a coop se annyira drága hely, questor tőzsdei cég :)) stb...

Ez a magyar vállalkozóknak sztm hasznos, mindenki jól jár.

#105855 Kriszti@n Előzmény: #105852

á,akinek van ideje ,ismeretségi köre(lehetőleg minnél több pénzzel) és "házalós" dumához affinitása,annak előbb utóbb csurran-cseppen..de ennyi energiával bármi másban is van fantázia. szerintem

#105850 Kriszti@n Előzmény: #105832

ennek egy baja van Henci.én mindig ott vásárolok ,ahol olcsó.. mindent.notebookot és bútort is. az mlm rendszeres üzletek "listáron" adnak mindent általában.. máshol ehhez képest az ár -30% is lehet..

#105849 _pda_ Előzmény: #105845

figy, az autóra ki rak matricát? aki hiperaktív beszervező, vagy ki ??

de tényleg

van itt 2 sarokra is egy F Focus, mondjuk most törte ripityára az ember a lakásától 1 sarokra, mert nem ismeri a jobb kezét :)), azon is van matrinca

#105845 Kissherceg Előzmény: #105841

okok, persze. Ajánlgatni akarnám, akkor saját oldalamat mutatom, de mivel célom, hogy meghallgassak véleményeket, tapasztalatokat ezért általánosságban mutattam be.

#105840 Kissherceg Előzmény: #105837

nehogy azt gondold, reformáljuk a rendszert :D nuskin is tőzsdén van, akkor ennek bőven ott a helye :D

#105835 Kissherceg Előzmény: #105834

mi a tulajjal tárgyalunk :)

Nekem még átkell rágnom magamat a dolgokon...

pda - ingyen van az egész, semmit nem kell csinálnod, tehát annyira nem pilótajáték véleményem szerint, mert senki nem mondja tegyél bele lét. Az is lehetőség, de ingyen van. Nem teszel bele lét és csak költesz akkor is kapsz vissza pénzt.

Ajándék lónak ne nézd a fogát :) Akinek ingyen nem kell, annak mindegy tényleg. 0 kötelezettséggel jár.

#105834 TrogerBroker Előzmény: #105828

Aki ajánlotta nekem, az most a TOP 10 egyike ebben a rendszerben. Általa ismerem a két főigazgató egyikét jobban, másikkal csak találkoztam. Ismerősöm tényleg havi szinten milliókat szedett ki belőle aki beajánlott.

#105833 _pda_ Előzmény: #105828

ehhez az egész történethez kell egyfajta habitus, bennem nincs meg

az előitélet talán a multból származik, amikor elkezdődtek Magyarországon ez első MLM rendszerépítések

2 percenként hívott fel valaki, h menjek el egy rendkívüli lehetőségeket kínáló előadásra

2x el is mentem, majd a második után megfogadtam, h soha többet nem megyek ilyen agymosó szeánszra

illetve hazudok, utljára egy haverom a webso-ba akart beépíteni

szóval részemről továbbra is felejtős, gondolom nem nagy vesztesség a hálózat számára szerény személyem -)

#105832 Kissherceg Előzmény: #105829

sztm a rendszer célja, hogy ott költsünk, ahol kedvezményt kapunk. Abba az étterembe, cukrászdába stb fogok járni, ahol van ilyen kártya. Ennyire egyszerűen gondolkodom. Sztm ezért is éri meg vállalkozóknak céget behozni, mert ingyen van és elég nagy fogyasztói réteget szól-t meg, melynek a rendszerben fekszenek milliói, amit nem tudott még elkölteni.

#105829 TrogerBroker Előzmény: #105826

ilyen tekintetben valóban nagyon jó ! De amúgy azt kell mondanom hogy még mindíg jobb ebbe tenni hosszútávra egy kis pénzt mint a nyugdíjalapokba. Én nem nagyon használom ki a vásárlásban lévő lehetőségeket, inkább csak a KP-t szedtem ki. Anno vettem 6 darab Jogot 10000-res osztályban hogy kipróbáljam.Így indítottam. Sok pénzt szedtem ki belőle ehhez képest nagyon . Százezreket ami KP. Plusz azóta van vagy 50 jogom tízezres osztályban és magasabban is van egy pár...

#105828 Kissherceg Előzmény: #105824

sztm nagyon nem mindegy melyik vonalon vagy, Én azért léptem be, mert aki ajánlotta sikeres ember. Ő foglalózott rá két hétre 3szorozta a pénzét most júliusban, amíg nyaralt. :) Egy jobb céget behozott, amire vevőek voltak a tagok pl.

Itt pesten még sok lehetőséget látok és remélem még többen lépnek be, külföldről nem beszélve. :)

Egyébként érdekes, hogy Te így gondolod.

#105827 _pda_ Előzmény: #105821

"Pilótajátéknak nem pilótajáték, csak szimplán MLM. "

"További véleményem hogy szerintem későn szálltál be. A nagy pénzt az első 20000-30000 regisztrált vitte... "

a két hsz-ben benne van a lényeg, részemről felejtős