Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sciennet

Re: Sciennet

#105826 Kissherceg Előzmény: #105821

Én nem így gondolom, mert mi hozunk be rengeteg új céget, végre lehet komolyabbakkal foglalkozni, mert van fogyasztói potenciál. Sztm a rendszer szintet lépett ezáltal.

Egyébként most nagy lé, nem nagy lé, veszek notebookot, számítógépet 10.000eket kapok vissza, ami nekem nem mindegy. Mindkettő sajnos aktuális, autó vétel még nem :D

#105824 TrogerBroker Előzmény: #105818

Gondolkodtam rajta hogy még régen vagy 2 éve próbálok PF-en embereket gyüjteni, de úgy gondoltam nem lenne rá érdeklődés. Úgy látszik tévedtem...

#105821 TrogerBroker Előzmény: #105814

További véleményem hogy szerintem későn szálltál be. A nagy pénzt az első 20000-30000 regisztrált vitte...

#105819 TrogerBroker Előzmény: #105814

Pilótajátéknak nem pilótajáték, csak szimplán MLM. Ha pilótjáték lenne, akkor nem merte volna az ( anno ) IEB bank reklámozni, terjeszteni. Most a Volksbank a partner ( remélem jól írtam ).

#105815 _pda_ Előzmény: #105808

a komplett scientologiai ideát ;-)

illetve oda pumpálni a pénzt, ami befolyik a hálózatból

bár lehet, h marha rosszul látom

multi level pilótajáték, meg ilyesmik jutnak eszembe róla

de mondom, dobáljatok meg nyugodtan ha nem így van :DD

#105814 Kissherceg Előzmény: #105810

Én is benne vagyok, csak kiváncsi vagyok, hogy ki mit mond mellette és ellene. Nekem elég sok hely benne van, ahol vásárolok stb, szóval jónak tűnt, de mélységesen még nem ismerem.

#105812 TrogerBroker Előzmény: #105810

Mondjuk én még 7266.-dik registrát voltam, de 1 millió ember benne lesz Magyarországon szerintem. és még csak most indul a többi európai országban, amiből megint csak szépen lehet profitálni, én legalábbis fogok...

#105810 TrogerBroker Előzmény: #105800

Benne vagyok, a befektetett pénzemhez képest sokat szedtem ki belőle, semmittevéssel...Többszörösét mint amit beraktam. Ha regelni akarsz, akkor segítségemmel tudsz, írj egy privit ha érdekel !

#105808 Kissherceg Előzmény: #105806

Tudom, egyébként Ő környékén van a legtöbb tag fajlagosan, szóval Én kacarásztam :))

pda - itt mit kell eladni, mert amwayben a termékeiket, itt mit?

Én csak kivi vagyok a reakciókra :)

Sciennet

#105800 Kissherceg

Szevasztok,

kiváncsi lenék a véleményetekre, akár vita fórum is lehetnek, ha úgy alakul a rendszerről. Összefoglalóan ez egy országos törzsvásárlói klub, ahova fogyasztóként és üzletként is lehet csatlakozni. Kiváncsian várom ki mit mond, esetleg tapasztalt.

Adatok:

- 380.000 ember

- 15.000 cég

- url http://www.sciennet.com/

Termékpartne

Szóval várom ki mit mond pro és kontra.

← Újabb hozzászólások 201 - 215 / 215