;-)
Hogy a rosseb' állna a BÉT -be belé...Az BIZTOS !!!! :DDD
nekem egy bajom van hónapok óta .. Csuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! grrrrrrr
:-DD
a k...... k......... g...... a...........-t!
USA r............ m... o... a... v...
:)
Azért napközben is kell néha tartani. :)
Sajna aranyárban mérik ezeket a gadget-okat:
http://www.luxurylaunches.com/decor/wall_street_decision_cube_from_zontik_games.php
már megint egy Ft miatt nem kaptam k.b...ott certit erre megfordul a Ft ..ááááááááá
Nem sajnálom tőlük,shortoljanak velem együtt inkább mint egy nagy család! :DD
Majd egy olyan hírre fognak szakadni, amiről senki nem hinné. Pl., hogy megdöglött Kenyában Obama nagymamájának a tehene, vagy valami hasonlóra.:)
Miért sajnálod tőlük a leendő buktát.:)) Ha felezni, vagy harmadolni akarják a pénzük, vagy a legrosszabb esetben lenullázni ki akadályozhatja meg?:)
Essen a szájába esővíz annak aki még egy részvényt vesz usákiában!
ekem is tele.. tőzsde pfff...
tele van a tököm már ezzel a szarakodással mára, történjen már valamííííííííííí
Hopp, így visszaolvasva látom, hogy mégsem tartottam magam az esti tervhez, hiszen ha a leöntések utn beleveszek meglett volna a tervezett jó 200 pont, de ez is csak azt bizonyítja, miszerint "lehet hogy hülye vagyok, de okos nem" :))
És még képzelj hozzá szép ízes és hangos káromkodást is :))
Pedig reggel mindent az esti leírt terv szerint csináltam - ez először sikerült, eddig mindig felrúgtam majd szidtam magam érte, mivel szinte mindig bejött volna...
Most persze teljes csőd lett: 600-as mol nyitás a pozim megtámogatása tdt-vel, kiszállás 800 körül - ebből 500-as nyitás 2-3 beöntés 300-350-ig lett, mire észhez tértem lemaradtam az otp és ricsi meghúzás nagyjáról, csak a végüket csíptem el, majd mire visszanéztem a molra már 630-nál járt - persze a tervezett tdt-t nem raktam be a leöntések miatt, majd mikor visszajött 500-ra mégis vettem, ebből a stop vert ki...
A további kalandjaimat már nem is említem :)