Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: b........ m..

#109250 Kriszti@n Előzmény: #109247

nekem egy bajom van hónapok óta .. Csuszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! grrrrrrr

:-DD

Re: gl

#97468 Sanguis Előzmény: #97466

Majd egy olyan hírre fognak szakadni, amiről senki nem hinné. Pl., hogy megdöglött Kenyában Obama nagymamájának a tehene, vagy valami hasonlóra.:)

Re: gl

#97467 Sanguis Előzmény: #97466

Miért sajnálod tőlük a leendő buktát.:)) Ha felezni, vagy harmadolni akarják a pénzük, vagy a legrosszabb esetben lenullázni ki akadályozhatja meg?:)

draskovics tibor (is)! G…

#95556 Csusza

draskovics tibor (is)! Gyűlöllek benneteket.

tele van a tököm már ezz…

#93685 666 666

tele van a tököm már ezzel a szarakodással mára, történjen már valamííííííííííí

Re: nincs cím

#92069 Scipio Előzmény: #92067

Hopp, így visszaolvasva látom, hogy mégsem tartottam magam az esti tervhez, hiszen ha a leöntések utn beleveszek meglett volna a tervezett jó 200 pont, de ez is csak azt bizonyítja, miszerint "lehet hogy hülye vagyok, de okos nem" :))

#92067 Scipio Előzmény: #92046

És még képzelj hozzá szép ízes és hangos káromkodást is :))

Pedig reggel mindent az esti leírt terv szerint csináltam - ez először sikerült, eddig mindig felrúgtam majd szidtam magam érte, mivel szinte mindig bejött volna...

Most persze teljes csőd lett: 600-as mol nyitás a pozim megtámogatása tdt-vel, kiszállás 800 körül - ebből 500-as nyitás 2-3 beöntés 300-350-ig lett, mire észhez tértem lemaradtam az otp és ricsi meghúzás nagyjáról, csak a végüket csíptem el, majd mire visszanéztem a molra már 630-nál járt - persze a tervezett tdt-t nem raktam be a leöntések miatt, majd mikor visszajött 500-ra mégis vettem, ebből a stop vert ki...

A további kalandjaimat már nem is említem :)

#92046 Hathor Előzmény: #92030

Túl sok fonal van a gombolyagodon az a baj :))))))))))))))))))))))

nagyon be lettél hálózva :)))))))))))))))))

haláli ez a kép ahogy mérgelődsz.. el tudlak képzelni a gép előtt :)