jól fel van püffedve, ilyenkor jön az állatorvos és kiengedi a bendőből a felgyülemlett gázokat :DD
a vége ugyan az a történetnek, vagy leenged és attól lesz lapos, vagy megdöglik ;-)
jól fel van püffedve, ilyenkor jön az állatorvos és kiengedi a bendőből a felgyülemlett gázokat :DD
a vége ugyan az a történetnek, vagy leenged és attól lesz lapos, vagy megdöglik ;-)
örülök, hog yninc longom :S
ja, azért 100 a kt :))
szerintem ha elkezdik önteni, vagy éppen tépni, senki sem foglalkozik a KT -vel..csak azzal hogy később mennyi lesz vajon a határidős ára....pillanatyni ár ilyenkor nem nagyon játszik...ezért ilyen alacsony mostanság.
Mert sokan korrekciót várnak. Sajna ezért nem fogunk igazán nagyot esni.
ezt akartam én is, meg short visszavételt, de olyan gyorsan meghúzták, hogy mire beírtam akkorra már elment a vonat
Egyelőre tartja a 300-as támasz ezek szerint. Innen longot lenne érdemes rápróbálni. Csak ahhoz hinnem kellene benne...
freudi elszólás volt :D
nem semmi, fél óra alatt 300 pontos leszúrás :)
még jó, h csak ülök a beragadt cuccaimon, így elég látványos
csak azt nem értem, h ha bull van, miért fosnak tovább húzni a papírokat :)
Nem lehet követni a piacot, ahogy beálltam 300 alá short visszavételre már 350, 380, 400 és itt tartunk
17300volt az ellenállás, tehát ez támasz elvileg...
Herceg, hatiban hol is van ma a támaszunk? Egon szerint 17700-nál, de szerintem itten körül is lennie kell egynek. (Bocs, de nem volt ma TA-d, úgyhogy direktben kellett rákérdeznem.)
70es kt mellett nem adok rá..
ez már a 3. pakk most lefele...az a baj hogy bukni könyebb vele, mint sokat nyerni..
háyás egy undorító ez a határidős kereskedés...
Kivi leszek,két napot egyfolytában nem tudtunk még esni egy hónap latt :D
Azt hiszik hogy vége a gebasznak és aláállnak az esésnek,grrr!