opera mobile.
step 1
step 2
és mi a két file lényege? Látom mindkettőt kell telepíteni.
Béta jó lesz.
Opera mini is béta egyébként : )
java van rajta. olyan opera mobile ami nem beta és nem fizetős?
http://www.google.com/intl/en/landing/chrome/beta/
ezt a bétát érdemes feltenni.
Opera minihez telepíteni kell java futtatási környezetet a pda-ra, magától nem fog futni.
A 9.7-es opera mobile ( http://www.opera.com/mobile/download/) szintén tartalmaz ilyen proxy-s módot, amivel az adatforgalom és a sebesség az opera minihez lesz hasonlatos. Az advanced options-ben be kell kapcsolni a "Turbo Mode" -ot.
Én google chrome -ot használok netbookon (igaz mostmár asztalin is).
Egyrészt a böngészőablakban sokkal kevesebb a "haszontalan" terület, mint a többi browserben, ami főleg a kicsi felbontás miatt előnyös, másrészt sebessége az internet explorernél pl. nagyságrenddel jobb, ami szintén a gyege procis netbooknál igencsak érzékelhető.
azt tudom, de a mobil lenne a modem és opera mininél más az adatforgalom...
operának van direkt windows mobile op.rendszerre kifejlesztett böngészője neve: Opera Mobile ez biztosan megy majd pda-n.
kösz, igazából oper mini-t húznék le pda-ra. Tehát ha ezt választom ki akkor futni fog?
memórióban csak egy gb van.
Firefox gyorsabb működésre képes de több memóriát zabál.
Semmi akadálya a két böngészőnek egyszerre.
Windows Mobile-al szerelt jó minőségű okos telok, például (HTC, Asus)
na megvettem, nagyon korrekt.
Hagy kérdezzek már butaságokat.
Nekem explorer van (céges környezet miatt azt szoktam meg) mindenhol.
A többi böngésző (firefox, opera, stb) gyorsabban fut mint az explorer? (Gondolom ez egy kisebb teljesítményű gépen jobban kijön).
Ki mit ajánl?
Egyszerre lehet gondolom két böngésző is egymás mellett telepítve nem?
Más.
Tud valaki olyan mobilt (vagy okos telefont) aminek az op. rendszer windows mobile?
Méretre kb egyforma a kettő, érzékelhetően kisebbek mint többi netbook, amik vagy 10 colosok, vagy a 10 colos házba épített 9 colosok. Viszont én mindenképp picit is akartam, kicsi billentyűzet nem zavar,nem regényt akarok írni rajta, viszont foglaljon minél kevesebb helyet : )
Az az instantnet az olcso tenyleg, nem ertem h akkor azokat miért kell lehúzni akik a telefonon akarják használni, és nem külön modemmel meg prepaid kártyával.
Egyébként én használok PDA-t is meg netbookot is, ugyhogy az USB-s modem dolog nálam ki van csukva. A külön kártyához igy vehetnék külön telefont is, ugyhogy bonyolult, azt meg lehet sokára hozná vissza az olcsobb net : )
Aranytárskártyás 1G 1990 ha jol látom. Korrekt az :)
onnan nézve igen. de:
50 MB havonta ingyen van.
Ha rátöltesz 3000 FT-ot akkor egy évig él, vagyis 12*50 MB + 3000 FT-nak megfelelő adatforgalom.
A többieknél ha havonta nem használod ki nem viheted tovább, itt igen. Mint a klasszikus domino csomagban...
egyébként ne a net csomagot nézd, hanem a mobilinternet csomagot. A többiekkel ellentétben a vodafone kártyáról nem csak internet van, hanem telefonálni is lehet.
a T-nél, akkor amikor vettem a gépet, 5790 volt az 5GB, erre kellett 200 száz forintot rádobni és adtak érte a társkártyás kondíciókban 10GB
mondjuk baromira nem használom ki, viszont az 1GB-t nem mertem bevállalni, ráadásul annak a T-nél is xar az ára