Látom, kezdek durcás lenni!!!!!
Várjuk ki a végét
USA má' megint jön fel....nem hiszem ezt el....remélem zárás előtt csinálnak még egy lefele kanyart, mert botrány lesz :-)
Teljesen túlvett minden ez csak idő kérdése volt, mindenesetre az azért elgondolkodtató, hogy 2x akkora forgalommal öntötték be ma a papírokat, mint amekkora forgalommal húzták meg tegnap, sőt a emelkedések közül is a mai napnak volt a legnagyobb a forgalma
Szóval esés jön, csak a mértéke a kérdés.
TA ide vagy oda ( de a TA ezt támasztja alá teljes mértékben)
aham, még a s.ggem is befogtam :)
egyébként tudjuk már mi a bánat tárgya, v csak sima TA korrekció kezdődik?
Hopp a picsába most látom van OTIm és nem adtam el, rákoncentráltam a hatira és elk..tam mint GY.F.
11700 legyen :))
ne viccelj..viszem át holnapra...azt az 1700 pontot ami benne maradt a piacban, vissza kell hozni :D
Léptem,este benézek,addig is Dow-t 9e alá! :D
138on :))
Én az utolját 100on adtam :D
a bőség zavara, minél több az info, annál nehezebben dönt az ember :DD
tavaly, amikor még nem helyeztem "tudományos alapokra" a kérdést, sokkal bátrabban nyitottam pozit :))
Az a fránya matek
Csernyák nem adott jó alapokat? XD
Mindenesetre kíváncsi leszek amcsi pajtásainkra meddig fogják ma feltornázni a saját "BUX"-ukat
későn álltam be, néztem 20as könyvet és matekoztam hova álljak. 100ra akartam, tehát leteljesültem volna..
Végül nem adtál?
Ez a mai KT játék majdnem kicsinált, de egyszer az életben sikerült kijátszanom, kapják be!!!!!
oda sajna későn álltam be, 200alatti ktnál zártam volna talán, így ráadni akartam