800 körül fog nyitni
lehet. Viszont én más következtetéseket tudok levonni. Nem az eredmény az érdekes, hanem a tapasztalat (kit olvasol) és az eredmény aránya.
Egyszerűbben fogalmazva, ha mindent elad akkor is más eredmény jön ki...
Na mindegy...
Csak érdekesség volt...
ha jól emlékszem év elején kellett megadni egy portfóliót, amin nm változtathattak. folyamatos trade mellett vszínű más eredmények jönnek ki.
olvasd el. Meglepődsz...
http://chartcenter.hu/blog.php?bloggerid=1353&id=3036
P. Alex, K.lstván, B.Egon..
A tavaly őszi nagy zakó sehol sem volt megírva.
Ha valaki TA-ból megmondja akkor abban vakon bízok :-)
Valahol volt egy kimúatás. Ö és Kecskemeti is lefelezte a portfoliot.
Bud! Ha Egon nagy cápa lenne, nem írna pénzért elemzéseket a KBC-nek, és nem fizetős lenne a saját honlapja. Sőt valószínűleg nem is lennének publikusak az elemzései, mert csak magának készítené el őket. Mindezektől függetlenül szvsz az egyik legjobb a műfajban, én Hercegen kívül már csak őt és Kecsót szoktam elolvasni.
Általában ezért szoktam csak a vonalakat nézni és nem a szöveget olvasni. :)
Mára akkor ennyit erre ázsia nem fog sokat esni (majd másra)
Holnap esetleges futi plusszal lehet tovább emelkedni
Most nem tudom sírjak vagy nevessek
Hát igen egonnak én csak ritkán hiszek
Eddig sem sokat olvastam, ezután sem fogom
( off: Kellene még egy kis erős a kis minuszos USI záráshoz)
ez oké...semmi gond nincsen ezzel...
de szeretném azt látni hogy akkor ő maga is a saját elemzései szerint kereskedik...ha igen, akkor marha sokat bukott már idén...
ha meg nem eszerint kereskedik, és sokat nyert, akkor elhallgat az elemzéseiben valamit.
ja...most már nem merte kiírni ugyanazt a szöveget az oldalára....valami újat kellett kitalálni... : még nem validálta a kimerülést :-)))...ugyanannyit emelkedhet tehát, mint a kitörés előtt...csak lassan már ez is kétszerese a kitörés előttinek :-))
ja és igen, szintén KBF....
persze, igazad van, csupán azt mondottam alább is, h a kinyilatkoztatások nyomatékán kellene finomítani és akkor nem höröghetne senki
mindeki szeretne próféta lenni, csak amikor nem úgy sülnek el a dolgok, akkor kissé ciki ilyet leírni, MÉG akkor is ha igaza van
EZ is igaz, de mint az apró betűs részben is olvasható:
"Az itt olvasható elemzések kizárólag tájékozató jellegűek, nem minősülnek értékpapír, részvény, kötvény vagy bármely befektetési eszköz vásárlására vagy eladására való felhívásnak. Azok alkalmazásáért semmilyen – így különösen kártérítési - felelősséget nem vállalunk. "
azé ez má botrányos egy elemzőtől, akinek van szakmai súlya, szóval amikor megáll a TA tudomány nem így kellene lezárni a dolgokat
mennyi emert ültetett be a hintába, aki az Ő elemzései alapján próbálnak okoskodni
:-) Mondtam már srácok, a TA akkor lenne önbeteljesítő jóslat, ha mindenki szigorúan az alapján kereskedne. Túl sokat vártok el az elemzőktől, köztük Egontól is. Sem ő, sem a TA nem jövőbelátás, hanem segítség a döntéseidhez. És a jó vagy a rossz döntés a csak tiéd. Szerintem ezt így kellene felfogni.