Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#101893 _pda_ Előzmény: #101855

" Ha bull, akkor legyen bull.."

ezt megjegyeztem én is egy életre tőle, KBF..

szerintem eteti ő is a népet valami érdekvonal mentén

szóval a beidézett szöveg után 2 nappal jött a zakó 14800-ig

#101868 KJanek Előzmény: #101862

nálunk a szép mínusz vajon milyen lehet, már teljesen elfelejtettem hogy néz ki. :))

mindig csak fel, fel, fel, :))

#101864 kelvin Előzmény: #101862

Nyakig shortban, mi?

:-)

"Minden szentnek maga felé hajlik a keze! " - tartja a mondás

#101862 BudFox Előzmény: #101856

USA szép lenne egy nagy piros gyertya...JAbánban is elgondolkodnának..és akkor ránk holnapra jönne egy szép minusz..

#101855 BudFox Előzmény: #101849

hát igen....de láttunk már mostanában ilyen "csodát" nem keveset :D

OTP 3000 -ről 4700 -ra :D

Egont bírom : hát emelkedünk..kitörtünk felfele....de a kivétel is csak erősíti a szabályt..ezért ez a nagy emelkedés....valami ilyesmi volt a lényege...

ezelőtti körben ez volt a magyarázat : " Ha bull, akkor legyen bull.."

#101838 BudFox Előzmény: #101816

Érdekes...volt egy olyan érzésem hogy ma USA esni fog..délelőtt -0.4 % on szédelegtek egész végig...... lehet hogy most lesz egy kisebb korrekció ?..feltéve ha 22 óráig nem veszik meg őket megint

#101790 Ricsi Előzmény: #101785

OK, de valahogy időközönként változik a bux kosár. Most mi van akkor, ha arra játszanak, az OTI legyen a legerősebb papír benne. És addig fel, ha meg ez megvan, akkor le.

De lehet, rosszul gondolkozom.

#101776 Ricsi Előzmény: #101741

Eszembe jutott valami. Persze nem értek hozzá, ezért írom ide, hátha valaki tudja rá a választ.

Most hogy az OTP lassan ajándék áron lesz (6K), gondolom visszaáll a vezető szerepe a BUX kosárban. És akkor mi van?

Gondolom a hati értékére most még nem hat, de ha utána elkezdik önteni ezt a hihetetlen mennyiséget, akkor mi lesz?

Lehet, erre megy ki az egész????

Aki érdemben hozzá tud szólni, azt szívesen meghallgatom:)

Én ma dobtam a beragadt …

#101736 Robag

Én ma dobtam a beragadt 800 alatti shortot. Jobb lett volna már pénteken 800 körül, de akkor még láttam arra esélyt hogy lejjebb megy.

Ezután egyből váltottam longra, majd kikapcs.

Záró előtt benéztem megint. Látva az őrült felrántást széllel szemben, gyorsan el is adtam záróban.