Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hajrázó topik

Úgy, úgy úgy! Mennnyéééé…

#110040 Csusza

Úgy, úgy úgy! Mennnyéééééé otika!

Asszem komplett hülye, aki ebbe a topikba írogat... :-D

Gl

#108750 Waszeitung

A nagy vízen túliakhoz szólok,aki a héten rv-t vásárol annak nem lesz szép karácsonya....jeleztem előre,így tessék hepajkodni!

Javaslom holnapra a "sell"gomb használatát,hajrá!!!

Magyar piac szereplői is tekinthetik ezt követendő példának,a karácsonyi "jókívánság"rájuk nem érvényes :DD

Úgy van, buta amcsik, ve…

#108709 Csusza

Úgy van, buta amcsik, vegyétek, vegyétek!!! Sose nem lesz ilyen rohadt ócsó!

Úgy otika, angyalbogaram…

#107629 Csusza

Úgy otika, angyalbogaram! Menjél szépen, ne hallgass a csúnya Herceg bácsira! GYÍ!!!

:-D

Synergon rally

#102744 hAliG

Hajrá Syni, hajrá! :)

Most kell venni, amíg óccsó a gyorsjelentés előtt :)

Re: nincs cím

#102163 Pityke35 Előzmény: #101557

Még mindig nincs meg a pakk 3. harmada! Valszeg megfogadom, h a fordulatkor nyitom meg azt...az lesz a legbiztonságosabb (és lehet, h akkor inkább megduplázom a mennyiséget!)

Ess máá oti !!!!! :))

#101427 Pityke35 Előzmény: #101311

Ja, bocs h megszólítottalak, ill példálóztam Veled, de volt egy hsz-ed ami a lelkes vételre utalt. Tudom szabin voltál, mikor én is hazajöttem 350 ponttal volt feljebb, így longos volt a hozzáállásom a papírhoz nekem is! :)

basszus, nem lehetne ezt…

#101379 Csusza

basszus, nem lehetne ezt a pöcsörészést egy kicsit feljebb előadni??? Pont a beker áramon kell???

Mennyé' cafka kicsit feljebb!

Nem lejjebb, te ostoba, feljebb!!

#101311 Hathor Előzmény: #100810

Na most olvastam, hogy bekerültem ide. Azért írtam, mert mielőtt elmentem vártam a kitörést végig, de amikor elmentem 3650nél volt kb. az árfolyam, és pont akkor öntötték 3750-ról le. Ez volt bennem az utolsó kép. Vártam a 17250es bux és 3820as OTP áttörést. Mindkettő eljött, csak éppen kint voltam ebben az időben. Közbe elment 20%ot pont az árfolyam 3650ről. így vagy lépek, vagy mozi továbbra is. Shortot még nem láttam értelmesnek szombati megérkezésem óta. Most, hogy 0.8% felé korrigál a világ, az még nem nagy dolog. Majd, ha törjük a 4000et, 17K buxot, akkor figyelek shortra

Jaaaj!!! Ha tudnám menny…

#101277 Pityke35

Jaaaj!!! Ha tudnám mennyi léje van még oti vevőőnek, cigánykereket hánynék!!!

Bocsi Csusza de muszáj..…

#100840 bajkusz

Bocsi Csusza de muszáj....

Hajrááááááá Phylaxiaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyerünk gyerünk... már csak három nap a világ:-)))

Emelkedj az égig (ami 21... nyerő szám)

Még egyszer bocsi Csusza :-))))

#100810 Pityke35 Előzmény: #100777

Pont az a lelkesedés van Benned is (ill. most olvastam Hathor érkezését vissza a nyaralásból, és venni akar) amiről a Nyilas ír. A taktikád hasonló mint az enyém, bár én lefelé venni szoktam kis pakkokkal. Tudod miért nehéz ügy? Mert sem a shortomban nem hiszek, sem a további emelkedésben....pedig oldalazni nem fog gyj előtt az tuti...! :))