Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Csusza Előzmény: #100751

Kösz, még nem olvastam, de most megtettem. Nagyon jól ír, és nagyon logikus, amit ír. Tetszett. Azt tudjuk, hogy eddig jól látta a dolgokat (valóban nem utólag írogatta a "tutit", mint a "nagymenők"), és ha feltételezzük, hogy most sem téved nagyot, akkor várhatóan hirtelen -talán teljesen váratlanul-, jön a lefordulás. Hogy az az emelkedés korrekciója lesz, vagy a csökkenés folytatása, azon ráérünk majd akkor tökölni.

Én is számítok rá, ezért is "vettem vissza az arcomból (tudom, nem eleget :-) ), meg a long pozijaim méretéből. (valami "érthetetlen" okból kis bukó csomagot szívesebben dob az ember, mint egy nagyot :-D )

MACD és Stochi alapján én nem szoktam döntést hozni, utóbbit bevallom nem is nézem. (ez lehet, hogy gáz...) Igaz, a napos és órás MACD-et azért figyelem, bár inkább csak a naposat.

Helyettük inkább (nagyjából rangsorolva) ADX, BB, RSI, PSAR. Meg persze leginkább az alakzatok.

No, a lényeg, hogy én már beindult, vagy beindulni készülő(ez ritkábban) irányba nyitok csak. (ja, és csak longot, mert sajna egyirányú az agyam helye) Esésben például soha nem nyitok vagy bővítek, csak ha már megállt és fordult.

Én amellett vagyok, hogy várjuk meg az egyértelmű fordulást, és utána nyissunk. Ha eljön, próbálom majd én is shortolni. (vicces lesz...) Szerintem annyira egyértelmű lesz a forduló, hogy most el sem tudjuk képzelni.

Vagy semmi sem így lesz... :-D Nem akarlak befolyásolni (röhejes is lenne), csak a véleményemet mondom, hogy ilyen beteg időkben szerintem csak a "biztosra" érdemes menni, felesleges kockáztatással feleslegeseket lehet bukni.