na visszavettem...nem tetszik hogy USA nem akar tovább esni....18400 fölött már bennt állok megint.... minden aprópénzt el teszek.
na visszavettem...nem tetszik hogy USA nem akar tovább esni....18400 fölött már bennt állok megint.... minden aprópénzt el teszek.
Egyetértünk, mi (fejlődő piacok, azon belül BÉT) fogunk zuhanni elősször, mivel a nagyok minket kezdenek először adni.
Nem voltam pontos,arra gondoltam mi talán pont olyankor is eshetünk amikor kinti piac plusszban van,ez a mai napra nem érvényes,most kicsit elszakadtunk a nemzetközi hangulattól,aztán lehet még ma megöntenek :D
Hol virgonckodnak? Futik ha jól látom pirosak, Dax -0,8%-on.
Szerk: szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a KT-nak.
200 kt nál elég necces sztem shortot nyitni,és nem látni még azt az erőt ami lefelé visz most húznak bennünket,eljön az az idő amikor minden nélkül elkezdünk esni,máshol megy a virgonckodás,tudod széllel szemben nem érdemes...
"Egon... emelkedést ír 20.000 ig..." Bud, ezért fogunk esni. :-)
Egyelőre nem sikerült, 400 felett még adtam rá, mostmár nagyobb pakkot.
18400 on visszanyitottam fele shortot......az a bosszantó hogy ez már a 3. nagy kör felfele idén a HAtiban..és eddig mindig veszítettem vele....
de nem adom fel......a mostani körön szerintem igen sokan veszítettek....Egon már nem ír a 3 rés betöltéséről..emelkedést ir 20.000 ig...most kis shortokban gondolkodom.....kis nyerőkben.
350-400
Igyekszenek elvenni a shortosok kedvét,ki is fog halni a topik ha sokat megyünk még fel :D