Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mégis lesz ingyenes készpénz felvétel?

Re: nincs cím

#671274 walex Előzmény: #671272

Pontosan!

X+1. "jól" átgondolt lépés volt ez a tranzi adó emelés is. Komoly mennyiségű számla megszüntetés lesz, már így is egy csomó ismerősöm mondta, hogy újra kp-ben kérik a fizut hosszú évek után.

Vissza a múltba, tartsd a készpénzt a párna alatt. Bár, az is lehet, hogy a számukra is oly kedves rejtett erőforrásoknak akarnak így kedvezni, hogy ha azok majd "dolgozni" indulnak, akkor ne térjenek haza üres kézzel.

Re: nincs cím

#671272 wnprt Előzmény: #671237

Az egész intézkedésről az a véleményem, h épp arra kéne rávenni a népet, h minél kevesebb készpénzt használjon, hisz a cash sokba kerül az országnak, az utalást nem kéne adóztatni, van bankadó, elég lenne az, minek kellett bevezetni a tranzakciós díjat.

Re: nincs cím

#671261 Margaretta Előzmény: #671245

Én úgy hallottam, ha van egy Premium Banking Dombornyomott MasterCardod (blackcard), akkor 0,1%-ért , min. 100 Ft-ért vehetsz ki pénzt az automatából.

Ezt az elvetemült kiemelt ügyfelekre sózzák rá.

(100ezer Ft-nál lesz 100 Ft a díj.)

Kérjetek ilyet:)

Ennek úgy is az lesz a v…

#671244 hosszhuszár

Ennek úgy is az lesz a vége, hogy megszüntetik a munkavállalók a bankszámláikat...

Tömegével mondják vissza a számláikat az emberek...mi is megszüntettünk 1-et, ( nem ezért), asszony előtt, voltak vagy 10-en, a zótépében...mind számla megszüntetés volt....

Asszony is megszüntette, 2 napra rá, hívják az otp-től, miért szüntette meg?

:))

Re: nincs cím

#671237 Turkoglu Előzmény: #671231

És milyen egyszerű lesz le kell jelenteni, hogy melyik számládat használod, a többit számlát ha van meg átírni az asszony meg a gyerekek nevére... Ja és bankok vezessenek erről is egy külön nyilvántartást persze csak az egyszerűség kedvéért... Nooormális...