Regisztráció Elfelejtett jelszó

Augusztusban visszaesett a BÉT részvényforgalma

Re: nincs cím

#655900 Előzmény: #655793

"dehogy rengeteg nagy buli van" [...] "tvnetwort kivonulását kb csak Én játszottam meg." [...] "értelmetlen egész nap nézni.."

Nem látom az ellentmondást azzal kapcsolatban, amit írtam, én ezt inkább egyetértésnek érzem. Vagy valamit nagyon rosszul írtam.

Re: nincs cím

#655802 Racional Előzmény: #655793

Egy éves mélyponton a határidős forgalom:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/egy_eves_melyponton_a_hataridos_forgalom.5.188590.html

" A BUX-ra kötött határidős forgalom a júliusi 73 százalékos emelkedést követően augusztusban 17,9 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest. A relatíve erős július miatt augusztusban hó/hó alapon mind a BUX, mind az egyedi részvények forgalma számottevően visszaesett: előbbi 51,6, utóbbi 36,4 százalékkal."

Nekem a 1312 rövidtávon most elég jól bejött.

Re: nincs cím

#655793 Kissherceg Előzmény: #655782

dehogy rengeteg nagy buli van, csak sok a láma... Tavaly pl tvnetwort kivonulását kb csak Én játszottam meg. Bejelentették a 300Ftos részvény kivezetést és utána vettem 250-en is...

Bennfentes a BÉT, de lehet rajta keresni... és mivel illikvid értelmetlen egész nap nézni..

Re: nincs cím

#655782 Előzmény: #655700

Én a következőt látom Hathor: Azt, hogy akármit is játszanak az emberek a tőzsdén, valójában a többség tavaly még a banki kamatokat sem csinálta meg éves szinten, és nagyon kevés az, aki a tavalyi kamatszint dupláját megcsinálta volna.

Ennek okán én úgy ÉRZEM, hogy a folyamatos kereskedés valójában csak elviszi és leköti a forrásokat, ehelyett inkább abban gondolkodom, hogy azokba a dolgokba kell súlyozottan belenyúlni, amiből lehet valami. Ilyen volt a Nokia-Microsoft felvásárlási pletyka, de ilyen adott esetben az is, amikor a TSZCS elnök kiszáll az OTP-ből, mert akkor beszálló pont volt, biztosan. Hasonlóképpen nézegetem most a MTEL rallie-t, gondolkodom a Quaestor részvény kivásárlási ár felhajtó tényezőjén, hiszen ezen esetekben évente csak kétszer-háromszor kell egy nagyobb összeggel azt a tétet megtenni, ami "szinte biztos", és azon már pusztán ettől magasabb hozam elérhető, mintha a "változást akarnád megjósolni". Ha pedig valamelyik nem jön be, akkor sem kell rengeteg "kisipari" munkával visszahozni a veszteséget, mert a másik behozza.

A félreértések elkerülése végett én úgy vélem, hogy a profi szerencsejátékos és a profi tőzsdés egy szakma, de ez egy olyan szakma, mint bármi más: Ezt csak főállásban lehet csinálni és teljes erőbedobással, mert másképpen nem lehet vele jó eredményt elérni, az olyan, mint az MLM, jól hangzik, de csak a piramis csúcsán állók kaszálnak vele munka nélkül.

Szóval, én egyelőre még csak figyelek.

Re: nincs cím

#655733 Hathor Előzmény: #655700

A sok panaszkodó embernek nem kell BÉTet figyelni, úgy is tré neki, akkor minek napi 16órát ezzel tölteni az idejét, minden BÉT topikba írni.

Felesleges időtöltés.

Tré és kész.. nem kell nézni.

Matolcsy kamata többet hoz neki. ott egyszerűbb havonta megnézni egyszer 20.a után, hogy mennyire csökkent a kamat, és kész.

Re: nincs cím

#655704 macika Előzmény: #655692

meg lehet nézni az idei "teljesítményeket" a béten

ennél még matolcsy kamata is több ))))))))

Re: nincs cím

#655700 Hathor Előzmény: #655692

"Nézegetem, hallgatom azokat akik játszanak a tőzsdén, hát szerintem egy szerencsejáték kiszámíthatóbb és jobb jövedelmezőséget biztosít. Ehhez kell némi perverz mazochizmus is :)"

Te nem kereskedsz semmilyen papírral sem ezek szerint..

Re: nincs cím

#655692 Előzmény: #655624

Szvsz bármely tőzsdén nem befektetni kellene a pénzt, hanem kereskedni - de ezekkel a magyar részvényekkel még azt sem lehet.

Nézegetem, hallgatom azokat akik játszanak a tőzsdén, hát szerintem egy szerencsejáték kiszámíthatóbb és jobb jövedelmezőséget biztosít. Ehhez kell némi perverz mazochizmus is :)

Már hónapok óta ez a sza…

#655624 walex

Már hónapok óta ez a szalagcím, csak a viszonyítási hónap változik.

"T"-s szemetek továbbra is a BÉT-en vannak, semmi se történik, nem kell rajta csodálkozni hogy a kutya se fekteti be itt a pénzét.

Re: nincs cím

#655623 banyaiz Előzmény: #655621

Észrevettem , de arra gondoltam, hogy az alacsony tőzsdei forgalom az unortodox világban a gazdaság pörgését jelenti. Ezért "örültem" neki. :)

EGy Otp-ben olyan silány érdektelen forgalom van utóbbi években mintha minden nap karácsony lenne. Másra nem tudok gondolni minthogy ez egy gazdasági győzelem lehet.

Re: nincs cím

#655622 macika Előzmény: #655621

ez a xetra előszele

mert akkor mindenki a németeket szeretné majd kitömni

yo lesz! ) csak nemhogy fordítva legyen