Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #655700

Én a következőt látom Hathor: Azt, hogy akármit is játszanak az emberek a tőzsdén, valójában a többség tavaly még a banki kamatokat sem csinálta meg éves szinten, és nagyon kevés az, aki a tavalyi kamatszint dupláját megcsinálta volna.

Ennek okán én úgy ÉRZEM, hogy a folyamatos kereskedés valójában csak elviszi és leköti a forrásokat, ehelyett inkább abban gondolkodom, hogy azokba a dolgokba kell súlyozottan belenyúlni, amiből lehet valami. Ilyen volt a Nokia-Microsoft felvásárlási pletyka, de ilyen adott esetben az is, amikor a TSZCS elnök kiszáll az OTP-ből, mert akkor beszálló pont volt, biztosan. Hasonlóképpen nézegetem most a MTEL rallie-t, gondolkodom a Quaestor részvény kivásárlási ár felhajtó tényezőjén, hiszen ezen esetekben évente csak kétszer-háromszor kell egy nagyobb összeggel azt a tétet megtenni, ami "szinte biztos", és azon már pusztán ettől magasabb hozam elérhető, mintha a "változást akarnád megjósolni". Ha pedig valamelyik nem jön be, akkor sem kell rengeteg "kisipari" munkával visszahozni a veszteséget, mert a másik behozza.

A félreértések elkerülése végett én úgy vélem, hogy a profi szerencsejátékos és a profi tőzsdés egy szakma, de ez egy olyan szakma, mint bármi más: Ezt csak főállásban lehet csinálni és teljes erőbedobással, mert másképpen nem lehet vele jó eredményt elérni, az olyan, mint az MLM, jól hangzik, de csak a piramis csúcsán állók kaszálnak vele munka nélkül.

Szóval, én egyelőre még csak figyelek.