Regisztráció Elfelejtett jelszó

Államadósság-csökkentést tervez a német kormány

Re: nincs cím

#654142 Dr. ursi Előzmény: #654032

"Még éppen nem írták le, hogy az ilyenek és ezekhez hasonlók miatt van ma bajban Európa, de ha így folytatódik, ez már csak idő kérdése.

És az idő fogytán van, mert szvsz ez még az EU választások ELŐTT nevesítve lesz, mint kampánytéma."

Helyes !!!

ROTLFMAO: "Hangsúlyoztá…

#654032

ROTLFMAO:

"Hangsúlyozták, hogy a félresikerült államháztartási és gazdaságszerkezeti folyamatok miatt kialakult válságot nem lehet költekezéssel, "expanzív fiskális politikával kezelni".

Na, akkor ennyit a "ki kell nőni az adósságot", illetve a "hitelpiramis az égig ér" című lózungokról, különösen annak fényében, hogy ha volt ország, amely ESETLEG képes lett volna erre Európában, az éppen Németország volt.

Hogy úgy mondjam, Matolcsy copy+paste:

"Sokkal inkább "szilárd államháztartásra és alapvető szerkezeti reformokra van szükség" - tették hozzá, megjegyezve, hogy hiábavaló volna egy esetleges németországi "fiskális élénkítésre" támaszkodni, mert ez csekély ösztönző hatást fejtene ki a válsággal küzdő euróövezeti tagországokban, viszont azt jelezné, hogy Németország "elhagyja a stabilitás útját", ami veszélyeztetné az egész euróövezet iránti bizalmat."

Avagy, a libások tündöklése és bukása. Mert innentől végleg kifogták az összes szelet a vitorlájukból.

Még éppen nem írták le, hogy az ilyenek és ezekhez hasonlók miatt van ma bajban Európa, de ha így folytatódik, ez már csak idő kérdése.

És az idő fogytán van, mert szvsz ez még az EU választások ELŐTT nevesítve lesz, mint kampánytéma.