Regisztráció Elfelejtett jelszó

A Századvég a Napi Gazdaság új tulajdonosa

Re: nincs cím

#651852 Boby. Előzmény: #651782

"Egy

nagyjából nullszaldós, de olvasottságát tekintve

piacvezető médium érdekes befektetési célpontot

jelentett a számára. Ebből a befektetésből az új

tulajdonos közép- vagy hosszú távon nyilván

nyereséget szeretne majd látni. "

Lesz nyereség bőven és sem a szakértelmen,sem az olvasótábor nagyságán nem fog múlni a nagysága! Érdemes lesz megnézni a hirdetők szerkezetét.

Re: nincs cím

#649199 Dénes Előzmény: #649177

ne játszd meg magad itt, ezt a lenéző stílust PONT te hoztad be ide. ÉN NEM !

Hogy én mit értek meg, mit nem, meg nincs saját gondolatom, stb.

Most meg megpróbálod megjátszani a lenéző után a "vidéki surmót".

Szánalmas, de felvidít.

5000 éves stílus nagyon látszik, de hát.....

Re: nincs cím

#649177 Boby. Előzmény: #648863

"Szót sem írtam a Napiról, de ez nem zavarjon....."

Ez a baj, Dinikém! A sok diplomád eltakarta előled, hogy melyik topichoz szólsz hozzá..., mert hogy ez a topic a Napiról szólna és nem a szélsőballiberális HVG-ről. Hagyjuk is az egészet, egy magamfajta vidéki surmó amúgy sem méltó egy sok diplomás, sokat élt vitapartnerhez.

Re: nincs cím

#649100 Dr. ursi Előzmény: #648696

hát ez igazán kár bobim.

mer akkor nem kéne belefutniom ilyenekbe h óriásit gyengült a forint délután :o) katt mondom mi a fene nem néztem oda két percig és már 310 körül lehetnk ? erre megnézem 0,61% plusz 1 forint 80 fillér. 298,60-nál vagyunk.

szóval ez az óriási gyengülés.

vagy lehet már annyira okos az újságíró h ő már többet tud :o) előre.

Re: nincs cím

#648863 Dénes Előzmény: #648750

1/ Továbbra is megmondod másnak mit tegyen. Érdemes lenne leszokni. Vágyódsz a diktatúrák után ???

2/ Te megmondod, MERT TUDOD, hogy az általam leírtak nem a saját gondolataim. Nyilván ehhez 5000 év kell, hogy legyenek saját gondolataim....

"Magadfajta", érdekes, ezt sem én kezdtem, hanem te. Érdekes leírva. De ha már: akkor a magadfajták érdekes állatfajták. Addig jó amíg a hozzád hasonlók vannak. Önmagában riasztó a magadfajták jelenléte, viselkedése. Jó, hogy vagytok a nemzeti oldalnak. kontra produktív.

3/ Szót sem írtam a Napiról, de ez nem zavarjon.............(pech)

4/ Szereztem néhány diplomát, éltem sajnos már nem keveset, dolgoztam elég komoly helyeken, de mégis szerényebben, mint te, csak annyit merek kijelenteni, hogy van saját véleményem (amire nyilván hatással van a nemzeti média is) de tán képes vagyok saját gondolatokra is. Ennyi.

5/ De ha gond lesz, íziben hozzád fordulok. De nem ígérem.........

Re: nincs cím

#648750 Boby. Előzmény: #648725

"nem mondom meg én sem, hogy te mit csinálj. (Magamban lenne ötletem erre, de nem írom.)"

Egyszer életedben legyél férfi és mond ki amit gondolsz! A lényeg, hogy saját gondolat legyen és ne másé. Amúgy több volt ez szimpla fölényeskedésnél. Két dolgot állítottam: 1.olyan, hogy szélső bal liberális nincs, nem létezik, a fogalmak egymásnak ellentmondanak 2. A Napi ezelőtt is a jobboldalhoz volt köthető. Ezzel szemben mit állítasz te a témával kapcsolatban: "Kicsim ne te mondddddd "?!?!....Ennyi?!.... Nektek tényleg jó lesz a Gyurka! Egy dolog lesz gáz, hogy amit ez az idióta beleír a lapba, arról a magadfajta emberek csak a Hír Tv-ből fognak értesülni, mert a nyomtatott médiára sajnáljátok a pénzt.....,de ez sem lesz igazi gond, majd raknak bele kormány hirdetést....., hogy abból éljen az újság.

Re: nincs cím

#648725 Dénes Előzmény: #648715

Kicsim ne te mondddddd meg nekem, hogy én mit csináljak, ahogy nem mondom meg én sem, hogy te mit csinálj. (Magamban lenne ötletem erre, de nem írom.)

Fölényeskedéssel mások lenézésével semmire sem mész, több nem leszel az biztos.

Re: nincs cím

#648715 Boby. Előzmény: #648698

"szélső (bal) liberális."

Ilyen nincs, de ne foglalkozz vele, te is úgy olvastad valahol! Azzal meg ne foglalkozz, hogy a Napi az egy jobboldali média volt, csak nem hülyébbik fajtából.

Re: nincs cím

#648696 Boby. Előzmény: #648589

Most majd minden lap azzal fog kezdődni, hogy Magyarország jobban teljesít..., persze csak addig amíg ezek az elme roggyantak lesznek hatalmon. Ha esetleg valaki más kerülne kormányra - bárki -, akkor persze ez a jelszó már nem lesz érvényes, bármennyire is jobban teljesítene az ország.Azért mielőtt a főnővér az orgazmusa közben teljesen elveszítené az eszméletét, ajánlom a figyelmébe ezt a mondatot, hátha ő is megérti:"A tranzakció nem érinti a korábban a Napi Gazdaság leányvállalataként működő www.Napi.hu Online Kft.-t, mely a rendezvényszervezési üzletággal és a 100 leggazdagabb című magazinnal együtt a jövőben is a CEMP tulajdonában marad - olvasható a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. közleményében."

Amennyiben mégsem tudná értelmezni elmondom, hogy csak a nyomtatott verzió kerül eladásra, amire a magafajta emberek sem eddig sem ezután nem fognak pénzt áldozni. Akik meg eddig megvásárolták ezt a lapot azok meg ezután nem fogják megvenni, miután az alig elfogult Gyuri gyerek, a tényeknek teljesen ellentmondó agymenéseit elolvasták.

Re: nincs cím

#648589 Dr. ursi Előzmény: #648568

ez egy szuper hír !!!

végre lezs egy korrekt tárgyilagos gazdasági lap !

barcza gyuri rá a garancia.

az egyetlen elemző aki értelmes.

és összefüggésekben gondolkodik.

a többi ló****jankó.

most majd nem úgy fog megjelenni egy hír amiben +0,6 a növekedés, h -0,4-el csökkentünk.

hanem tényszerűen h +0,6-al növekedtünk (mert a naptári hatást ki kell a címben is szűrni uygi ...jobb helyeken ha mértékadó egy gazd lap)