Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELMŰ tulajdonos RWE csökkenti a gázárakat csehországban

Re: nincs cím

#692278 prfecó Előzmény: #692028

Zsiday tartotta Erdőbényén......... már Plotinus is tolvajrészvény???????????

amit papíron leír RWE-E-ON ( ELMÜ .ÉMÁSZ ) az kb.úgyanugy igaz , mint amit a közszolgálati Tv és Rádió hajtogat rezsicsökkentésről.............

Re: nincs cím

#692028 Zotya32 Előzmény: #609863

https://www.kbcequitas.hu/news/l/asL1rHdEeuW0jx0QiyfhjtcTWNSeYBO2/111266403/

"Budapest, 2014. február 20., csütörtök (MTI) - Az országgyűlési választások miatt tartja a tervezettnél két héttel korábban, március 21-én éves közgyűlését a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (ELMŰ) és az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (ÉMÁSZ) - közölte Boross Norbert szóvivő az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Mivel a szigorú tőzsdei előírások miatt a társágok eredményével, esetleges osztalékfizetésével kapcsolatban semmiféle adat publikálására nincs mód a szóvivő "piaci spekulációnak" minősítette a Napi Gazdaságban megjelent keddi írást, miszerint a korai időponttal a két áramszolgáltató azt biztosítaná, hogy április elejéig, a választásokig kifizethesse osztalékát.

Hangsúlyozta: azért tartják korábban a közgyűlést, hogy a részvényesek eleget tudjanak tenni az állampolgári kötelezettségeiknek, és április hatodikán szavazni menjenek, ne közgyűlésen kelljen megjelenniük."

ez milyen kamu szöveg.... vasárnap + közgyűlés... röhögnöm kell....

a tolvajpapírok szoktak vasárnap közgyűlést tartani, Erdőbényén...

Re: nincs cím

#609863 prfecó Előzmény: #609774

inkább megvették e-on gázüzletágát.......... várt ár felett

vajon mennyi kerül vissza magán/állami zsebekbe

Re: nincs cím

#609774 MrTibi16 Előzmény: #609721

Csehországban ugyanis néhány éve liberalizálták az energiapiacot, minek következtében számos alternatív - kisebb és olcsóbb - szolgáltató jelent meg, akik sikeresen csábítják magukhoz az ügyfelek tízezreit.

ott működik a piac...

Magas labda a kormánynak, mikor csapják le...