Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bite Bakery Café az ötlet tolvaj magyar étterem lánc?

Re: Mitől gáz ha valaki lopja a termék ötletet?

#597511 Justice Előzmény: #597229

Egy érdekes bejegyzés a pénzek felhasználó megoldásokból, már ami az uniós pénzeket illeti: Jártam én is a Biggeorge’s-nál innovatív ötlettel -mondja https://www.facebook.com/safian.szabolcs. Idézem: "Egy hónapig ment a kérdez felelek, de a végén nem kaptunk pénzt. Most már tudom, hogy azért mert én nem voltam a haverok között, meg én értelmes dologra akartam elkölteni az uniós százmilliókból egy kis részt. Munkahelyet teremtettünk volna, környezet szennyező eljárást váltottunk volna le meg bla bla bla ... de ez kit érdekel, amikor a haverok zsebe meg üres aBiggeorge’s-nál.

Az ötlet amire pénzt kértünk: http://nol.hu/tud-tech/20111203-okostelefonra_irjak_a_vilagot "

Re: Mitől gáz ha valaki lopja a termék ötletet?

#597509 Justice Előzmény: #597229

Az egészben az a legpofátlanabb, hogy úgy sütik el, mint aki a maga fejéből lapátolta ki ezt a terméket! Aztán ezért még adnak is nekik pénzt, bár mit mondjak: látom ezt a http://pestisracok.hu/sajat-zsebbe-vandoroltak-az-unios-szazmilliok/ cikket olvasva, már néphagyománya van.

Aki eléggé hülye ahhoz amit csinál kap 3-400 milliót:Megnézheted a Jeremie pénzeket kapottak un. "sikeres" ützleteit, ami egy forintot nem hozott azóta sem. Viszont sokat vitt és jókat lehet rajta keresztül mosodázni!

Re: Mitől gáz ha valaki lopja a termék ötletet?

#597229 Grizzly Géza Előzmény: #597227

Én 49 millió Ft-ot olvastam a portfolión,mondjuk a lényegen nem változtat... Tipikus megoldás. Én ilyet úgysem ehetek,tömény szénhidrát bomba :)

Mitől gáz ha valaki lopja a termék ötletet?

#597227 Justice

Hogyan lopjunk MULTI ötletet magyar étterem hálózatra ?

Szeretem ha valaki ötletes, azt már kevésbé ha pofátlan: Canadában jogvédett termék, sikeres, legközelebb Vösendorf bevásárló központ: http://www.cinnabon.com/

A magyar nem fizet érte jogdijat, licenset, lemásolja, majd csinál egyet a maga nevére, más un. márka név alatt, dettó azonos termékekeből, kiegészitve pereccel meg 49 millió EU támogatással. Ezek után még meg sem kérdezik tőle, hogy hé te, hát miért csinálod ilyen arcátlanul? Vagy csak nekem tűnik fel a teljes hasonlatosság?

http://index.indavideo.hu/video/A_tekercs_veri_a_perecet_az_uj_gyorsetteremben

A videó 2 perc 56 másodpercénél ott a Cinnabon terméke és jééé a megjegyzés hozzá: Ez egészen jó! Ja: A többi termék amit hozzá okoskodtak meg, hogy olajso és gáz? Az Indexesek kilőtték egyből, mi az eredetileg is jó!