Regisztráció Elfelejtett jelszó

Újabb kecsegtető cég érkezhet a parkettre!

Re: nincs cím

#645124 Előzmény: #644328

Ilyen az, amikor valaki agyatlan:

"Norbi rudi"

Na tudjátok ki kapja be...

Re: nincs cím

#638879 walex Előzmény: #638877

Vagy BCS beviszi a médiásba, tele lesz a busz oldala est kecsegtetéssel. :)

Hurrá! Akkor lesz pénzük…

#638855 walex

Hurrá! Akkor lesz pénzük buszokra, amik nem fognak lerohadni félúton! :)

Re: Orangeways kecsege

#638719 Fornit Előzmény: #638671

"A közelmúltban több negatív hír is napvilágot az Orangeways háza tájáról. A Népszabadság áprilisi tudósítása alapján az anyacég több tízmillió forintos vélt vagy valós tartozása miatt több alvállalkozó is pereskedik, sőt, az Orangeways felszámolását is kezdeményezte. A vádak megalapozottságát nem tudjuk ellenőrizni, természetesen az Orangeways tagadta őket, de nem a legjobb ómen egy tőzsdei kibocsátás előtt. Június végén a GVH két olyan cégre is milliós bírságot szabott ki, amelyeknek jogelődje az Orangeways Autóbuszos Közúti Közlekedési Zrt. volt. Az ok tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat volt, mivel a cégek olyan kedvezményeket és szolgáltatásokat ígért, amit nem tudott később bizonyítani."

Orangeways kecsege

#638671 Fornit

"Cégformájának megváltozását és tőkeemelést jelentett be a Fővárosi Cégbíróságon az Orangeways Közlekedési Hálózatok Holding Zrt, amely a belátható jövőben részvényeinek nyilvános forgalomba hozatalát tervezi a budapesti parketten - közölte közleményében a társaság. "

Végül is?

#569502 Justice

Azt biztosan lehet látni, viharedzett a fiú. Még akár jó is lehet! Ifgaz, a kérdés az, hogy kellően ismeri e a termékével a tőzsdei környezetet. Azért itt nem penészgombák haarapnak vissza a sületleség esetén. Részemről rendben lehet:Jó ötlet! Annak ellenére, hogy sok expander szájú van aki alapból:pfuuuuujolja!

Re: alakul?

#568642 Bendeguz Előzmény: #568633

Ne viccelj. Norbi "A" fitnesszguru, a papírja is simán A kat. Ha már az Estart se baxták ki onnan, mint macskát xarni.

Re: alakul?

#567891 Bendeguz Előzmény: #567885

Lett helyette 100 másik és rengeteg saját termék. Persze minden összetevő egy betűvel kezdődik és 3-4 számjeggyel folytatódik. Abban van az egészség! E-vitaminok! :D

Re: alakul?

#567884 Bendeguz Előzmény: #567881

Tekintve hogy a Borsnak adta az interjút, nem várnék Update részvényeket pár éven belül :)