Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hódmezővásárhely reagált a közleményre

Re: nincs cím

#525635 Előzmény: #524920

Szvsz az, hogy tavaly mi történt annak a nyilvánosságra hozatala senkinek sem volt az érdeke, de erre a pofátlan e-staros bejelentésre muszáj volt választ írni. Egyebekben hogy ki a sánta kutya az könnyen ellenőrizhető, ha tényleg van feljelentés, akkor nincs igazán miről beszélni. De egy e-starnal min lepődtök meg?

Re: nincs cím

#524920 Lxrose Előzmény: #524913

Hát ez az, lehet egy ilyet titokban tartani, amikor egy hír pár óra alatt körbejárja a világot? Pár hónapja már előkerült, hogy többek között ők sem fizetnek, de csak most szólnak, hogy valójában a másik fél a hunyó?

Re: nincs cím

#524916 banyaiz Előzmény: #524913

Az egész ügy nagyon durva. Mert az is elég hihetetlen, hogy az önkori felmond egy ilyen fajsúlyú témában egy szerződést egyoldalúlag, és büntető feljelentést tesz az ügyben aztán ez sehol nem jelenik meg a nyilvánosság előtt egy éven keresztül, legalább a Hód...i hírharsonában vagy vmi hasonló helyen.

Szóval ez az egész egy káosz. Engem az erstés kötvények ügyére emlékeztet, az erste ellen is vmi feljelentést terveztek ha jól emlékszem. :)

Re: nincs cím

#524913 Arsene Lupin Előzmény: #524909

Onnantól kezdve, hogy elfelejtették értesíteni a befektetőket a konfliktusról, nehezen hihető és büdös az állítás.

Kilenc hónap telt el. Nehezen hihető az egész. Olyan mint ha Csabika lebabázott volna tegnap, és közölte volna, hogy a Lézer Jani az apa.

Re: nincs cím

#524909 banyaiz Előzmény: #524908

Hát igen és ez a cégnek nem egy túl jó hír. Lehet, hogy igazuk van , de ha nem tudják behajtani a követelést vagy csak 10 év pereskedés után akkor sokat nem ér. Viszont ez a bejelentési kötelezettség esetleges elmulasztása szintén elég kényes téma.

Re: nincs cím

#524904 banyaiz Előzmény: #524894

Ami még elég furcsa a számomra így első blikkre, hogy az önkori azt állítja büntető feljelentést tettek. Cég pedig azt, hogy ilyenről nem is tudtak.

Na most tavaly szeptembertől mostanáig nem értesítették őket hivatalosan , hogy büntető eljárás van folyamatban az lehetetlen. Vagyis itt vki nem mond igazat. Vagy a büntető feljelentés most született meg a napokban, válaszként a felmondásra, mert azt elfelejtették közölni mikor tettek feljelentést. :)

Nagy játékosok ezek úgy látom.

Re: nincs cím

#524902 Arsene Lupin Előzmény: #524898

"olyan mértékű Pszáf bírság ami még nem volt."

Nagyon kijárna a cégnek egy átfogó PSZÁF vizsgálat. Ráadásul most kiborult a bili, ezt már nem lehet elsikálni.

Ha az ellenzék nem lenne olyan t*ketlen, sokat kihozhatna az ügyből, Zuglóban is kutatkodva, a klónoknak is utána nézve, meg ez a lézeres emlékezetműtét is nagyon büdös.

Re: nincs cím

#524898 banyaiz Előzmény: #524894

Ha valóban történt egy egyoldalú írásos felmondás tavaly szeptemberi dátummal és arról mostanáig semmilyen bejelentést nem tett akkor olyan mértékű Pszáf bírság ami még nem volt.

Viszont mivel a másik fél Lézer, hát érdeklődve várom , hogy valóban történt e ilyen mert az az ember elég sajátságosan értelmezi a jogszabályokat, legalábbis a kötvény téma alapján. Ott is volt minden, hogy a bank így úgy amúgy és majd a forradalom lesújt rá. Aztán megkérték, hogy álljon pofa alapállásba most épp ezen a héten nincs forradalom a bankok ellen. :)

Ez lenne az a híres új rend és a vállalkozások támogatása, semmi mutyizás stb stb? Érdekes.

Re: nincs cím

#524896 banyaiz Előzmény: #524888

Elképesztő ez az ügy.

Megpróbálta felmondani amiből visszakozott, vagy egyoldalúlag felmondta írásban ennek nyilván nyoma van, és feljelentést tett aminek szintén írásos nyoma van, nagyon nem mindegy.

Valamint az is elég könnyen kideríthető, hogy a cég az állítólagos felmondás után szolgáltatott e , amit a város igénybe vett e.

Durva állapotok vannak azt tudom ebből leszűrni, farkastörvények.

Re: nincs cím

#524894 Arsene Lupin Előzmény: #524881

A bíróság majd dönt. De az tény, hogy az év üzletembere elfelejtette értesíteni a spekiket a dologról.

Re: nincs cím

#524888 exmnbs1 Előzmény: #524886

Soós szerint a konfliktus akkor kezdődött, amikor a város arra hivatkozva, hogy megtudta, valójában nem is az E-Star szerzi be a gázt, tavaly szeptemberben megpróbálta felmondani a szerződést. Mivel nem igaz, hogy a gázt más szerzi be, ezért a szolgáltatást az E-Star nem függesztette fel, viszont a város azóta egyik díjat sem fizeti – állítja Soós.

Re: nincs cím

#524881 banyaiz Előzmény: #524853

Érdekesek ezek a fejlemények. Egyrészt az önkormányzat azt állítja, hogy tavaly szeptemberben felmondták ! a szerződést, és büntető feljelentést tettek, és semmilyen tartozásuk nincs a cég felé, mert mindent rendeztek. A cég pedig most mondja fel a szerződést, és 100 milliókat követel mint meg nem fizetett szolgáltatást.

LOL, alig 1 év és százmilliók vannak a két állítás között .

Először is ha az önkormányzat valóban felmondta, és büntető eljárás indult erről egy bejelentési kötelezettsége lett volna a cégnek, még akkor is ha nem ismerte el jogszerűnek a felmondást. Azonnali pszáf vizsgálat és lefejezés ha ennek nem tettek eleget.

Másodszor viszont ha egy Lézer sót láthatunk amit ez a félkegyelmű futóboldond az Erstével is eljátszott kötvény ügyben akkor felnégyelni , karóba húzni stb stb. Cégeket dönt be az ilyen magatartással.

Viszont akármi is van RFv-nek nem túl jó hír , hogy ilyen ****kkal kell üzletelni, túlságosan le kell menni kutyába .

Lesz egy bírósági ügy tételezzük fel nyer Rfv 5 év múlva , sokra nem megy vele, ha közben fizetésképtelen lesz.

Ejhaj Mo 2012.

Re: nincs cím

#524853 Arsene Lupin Előzmény: #524848

Itt van a kutya elásva: miért csak most derült ki, hogy balhé van Vásárhelyen. Az év üzletembere ősszel még a briliáns üzleti modelljével celebelt a médiában, miközben már sorban sültek ki a sz*ros palacsinták.

Re: nincs cím

#524848 exmnbs1 Előzmény: #524822

szvsz a szerződés szegést ha E-star nem ismerte el akkor a felmondást sem. hát tovább szolgáltatott de egy olyan szerződés alapján amit a másik fél már nem ismert el

az e-star pedig a balhéról nem tudósított az ősszel

Re: nincs cím

#524829 Láma1 Előzmény: #524823

Ha Vásárhely tavaly felmondta (volna) a szerződést, akkor arról is kellett volna bejelentést tenni. Ezt a felügyeletnek is vizsgálni kellene.