Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG: az eltaknyolt liba.

Re: nincs cím

#440665 Hathor Előzmény: #440645

en mint mondtam nekem nem olyan a jellege, de ettol te figyelheted, ha hiszel benne. Hercegek egy idoben mondtak, hogy fej-vall, vagy zaszlo lehetett a jelem az oviban, mert mindenben azt lattam. Ebben chartban nem kimondottan latom. Ellenben a beszukulesbol teljesulhet celara, igy akar az is lehet ,-)

Re: nincs cím

#440645 __v__ Előzmény: #440531

Igen, az utolsó, általad piros vastag vonallal jelöltre gondoltam. Bár szabad szemmel senki nem tudná megkülönböztetni ezeket a hullámokat egy billiár asztal felületétől. : ) Összegezve, ez nem az aminek látszik.

Köszönöm, hogy szántél rá néhány percet!

Re: nincs cím

#440461 Hathor Előzmény: #440452

Köszönöm ,-)

Megnézem azt a fej-vállat. Annyira lapos a chart, hogy ennyire nem merültem bele, meg egy hetes szünetem után örülök ha tudom hol álla a fejem, de gondoltam elkezdek rajzolgatni Neketk, mert régen tettem, majd egy hete. Mondjuk azóta ma telerajzoltam Hati és OTP topikot, így a blogokra még kvesebb időm jutott.

Fibot naposon lehet nézni, de én 50-60FT közé húztam a dupla aljnál, meg 50-7x közötti elliottra, ott működött szerintem. 3Ftokra nem húznék.

Re: nincs cím

#440452 __v__ Előzmény: #440428

Ez igazán jóra sikeredett! Gratulálok! Mármint a szöveghez és a képhez is! : ) Vagy másfél hónapja nézegetem én is. Szerinted ebben nincs egy fordított fej-váll? Én mintha látnék benne egyet, valahol 55-56 körüli nyakvonallal, csak nem vagyok benne biztos, mert a vállak csúcsai a fejjel egy vonalban vannak. Vagy az még belefér? Ha igen, akkor a jobb vállat a napokban duplikálja. Szerintem. Az a helyzet, hogy erősen rá kell zoom-olni, mert annyira szűk térben mozog, hogy az alsó és felső bollinger lassan keresztezi egymást. : ) Tényleg, az mire ad jelzést? : )

Még egy kérdésem lenne. Egy ilyen szerény mozgást produkáló papírnál fibo szinteket érdemes egyáltalán figyelni?

üdv: v!

Re: nincs cím

#440450 Hathor Előzmény: #440438

Raktam fel egy kis E-start is, de állat nincs rajta ,-)

Max egy állati nagy csökkenő csati

Mit szóltok a liba fejhe…

#440428 Hathor

Mit szóltok a liba fejhez? :D

beszéljük ki, nem kell magatokban örlődni ,-DD