Regisztráció Elfelejtett jelszó

Masterplast

emkábéhétszáznyolvankilenckecsege

#816601 Fornit

MKB kecsege:

"Az MKB pénteki elemzésében megerősítette az Masterplastra vonatkozó vételi ajánlását, míg az MKB 789 forintra emelte meg a célárát, amely több mint 22 százalékos felértékelődési potenciált jelent a részvény jelenlegi árfolyamával összehasonlítva. "


sajtótájékoztatás

#812981 matgab Előzmény: #809343

"Tőkét emelt a Masterplast, olvasható ki a társaság tegnapi közleményéből. Az Igazgatótanács még január 15-én döntött zártkörű részvénykibocsátás útján történő 1,46 milliárd forintos emelés mellett. Az alaptőke emelésről nem pénzbeli hozzájárulás ellenében került sor. Az apport tárgya Ács Balázs, az Igazgatótanács alelnökének és Tibor Dávid, az Igazgatótanács elnökének a társasággal szemben fennálló összesen 521 millió forint összegű követelése. A két vezető az elismert követelést átruházta a társaságra így az megszűnt, és megvalósult az alaptőke-emelés. A tranzakciót követően Tibor Dávid részesedése 34,69 százalékról 36,07 százalékra nőtt, míg Ács Balázs tulajdoni hányada 29,81 százalékról 30,51 százalékra"

Nem jön ki nekem a matek.

521 millió forint követelést a társasággal szemben (hogy lehet az, hogy egy IT tagnak ekkora összeg jár, illetve hogyan lehet az, hogy ezt a vállalat -ha jogosan jár , nem fizeti ki??) 1,46 milliárd forint értéken apportál a cégbe??

Tehát majdnem háromszor akkora értékben apportálják, mint amennyi maga a követelés??

Furcsa egy tranzakció ez, ilyen részvényekhez bottal sem nyúlnék (amíg nem száll be ide is a ML)...

hmm

#807923 Koffein Előzmény: #807918

az elmúlt évekbe többször is belevettem gyj spekire, alig tudtam eladni nullába, mert meg se mozdult... most meg tépik... ki érti ezt? :D

na jó.. értem én, a friss tőke, a virtuálisan megtermelt mészi haszon pörgeti a bétet... :)

akkor ezért lodult meg..…

#807405 rbbj11 Előzmény: #807081

akkor ezért lodult meg...el nem tudtam képzelni, ki spekazza megint :D

Nekem is voltak vele fundas terveim, de speka penzekert valamit be kellett áldozzak, és ez lett az

Masterplan

#807393 Kissherceg Előzmény: #807081

Szóval tegnap és a mai napon teljesült minden vételi megbízásom, megtetszett a cég. A vezetés, gondolkodásmódjuk és a szigetelőanyag gyártás, értékesítés. A következő években az ingatlanpiaci felfutás illetve azt követő szigorodó energiatanúsítvány feltételek miatt egy egészen érdekes történet kerekedhet belőle. Bővítés lefele 450-500 között, felfele csak azt tudom, hogy 1000 alatt nem. Meghatározó része lett és lesz az újra épülő portfóliómnak.