Regisztráció Elfelejtett jelszó

Beesteledett média elemzés

Re: nincs cím

#398028 Krumenaker Előzmény: #398024

Amellett, hogy teljesen jogosnak látom az árfolyamesést, hiszen az econetet is pénzpumpaként működtették, ahelyett, hogy az értékteremtés lett volna a cél - ami alapból elvárható lenne egy cégnél, különösen, ha tőzsdén forog -, vagyis mutyi és átb.szás esete forog fenn... Tehát mindemellett pánik is végigsöpör a szutykokon (Eco, Phylaxia, Keg stb.), és szerény véleményem szerint azért, mert a befektetők nagyon is tisztában voltak vele, hogy ezek verbális manipulációkkal mozgatott spekipapírok, és amikor már a hitelesség nulla, akkor nincs miben bízni, akkor mondhat bátmit a Balázsrényitóth, mindenkinek égeti a papír a kezét. Senkit nem érdekel, hogy van-e még fundamentális érték a társaságban, és ez milyen viszonyban áll az aktuális árfolyammal.

Re: nincs cím

#398024 Zotya32 Előzmény: #398021

szerintem nem fog ő már interjút adni....

arra az eladásra meg vhol azt írták, hogy jogszerű volt, a részvények kibocsátási formája miatt.

Köszi! Az más kérdés, h…

#398021 zeeh_

Köszi!

Az más kérdés, hogy válaszolni fog-e a kérdésekre azok után, hogy sok-sok elhangzott nyilatkozat után áprilisban megadta Nobilissel a kegyelemdöfést a cégnek. Örüljünk neki, hogy a kisbefektetők pénzére annyira, de annyira vigyázó PSZÁF szerint teljesen rendben lehet a tilalmi időszakban történt kitárazás, mert több beadvány után sem indult vizsgálat.

Ha lesz interjú, legyen mindenképp a kérdések között, hogy nem érzi-e úgy, hogy önként le kéne mondania...

Normális esetben nem az az ember próbál megmenteni egy céget, amit részben saját maga lökött bele a szakadékba, hanem gyorsan eltakarodik a cég éléről.