Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

gyertyák

olvas0

Nekem ma se tűnik úgy mintha esni szeretnének, a hetes gyertya pedig elég szép nagy zöld lesz így... A hónap vége ugyan még odébb van, de sanszos a kalapács havi szinten... Ha nem lenne az a rés 13200 alatt, én simán elmernék kezdeni vásárolgatni és hátra dölni attól függetlenül, hogy péntek van... Így viszont a fene tudja mit talál ki az orosz medve hétvégén... Az utolsó esésekkel én amúgy is hadilábon állok, akárhányszor vártam mindig ATH lett... :( A háborúnak sincs már "újdonság" ereje, az is látszik, hogy a NATO nem száll be, és idő kérdése mikor szerencsétlenkedi össza magának Putyin ukrajnát. A gazdasági következmények meg ahogy elnézem levannak szarva - ahogy az infláció is... Nehezen de lassan csak meg szokom 20 év után, hogy a tőzsdének és a való világnak egyre kevesebb köze van egymáshoz - eltekintve a szélsőséges esetektől és a rövid kilengésektől... Venni, venni, venni, ráülni és csak idő kérdése, hogy 5 hét vagy 5 hónap múlva leszek pluszban... Iszok még egy kávét, ráülök a budira és a gazdinfós diplomámmal kitörölöm a s@ggem... :D