Re: nincs cím
BudFox Előzmény: #95529nem vagyok a szavak embere, de valami ilyesmire gondolok.. :
Itt szemben lakik egy fiatal srác..kb..35 éves lehet...semmit nem dolgozik..ministráns a templomban, meg énekel az énekkarban...főállásban..
Csávó egész vasárnap csak a templom és a háza között ingázik..mert ugyebár 3-szor van mise vasárnap...ilyen öreg nénikkel foglalkozik csak..fiatal nők helyett..szánalmas...nemrég udvarolni akart a szomszéd iskola tanárnőivel..egypárral de mindenki már az elején lekoptatta..mert gondolom minden nő szánalmasnak tartja hogy egy fiatalember egész életét ilyen ..vallásra felteszi..
Erős, tehetséges ember lehetne ha valamilyen más hasznos területen dolgozna..de nem ezt teszi , hanem egy ilyen dologra pazarolja az életét , a vallásra, amire kézzelfogható bizonyíték nincsen...tehát azt nem tudjuk hogy valóban létezik -e isten..
50-50..fifti-fifti hogy van -e vagy nincs...(bár szerintem tuti hogy nincs)..szóval én csak azt látom hogy egy értékes emberélet a semmibe vész, pedig lehet hogy tudós lehetne ha az elején más pályát választott volna......elfecsérelt emberélet, ezért érzek szánalmat