Re: nincs cím
matgab Előzmény: #88620Ha már mi - akik leginkább ismernénk az ország szépségeit ésértékeit -is elkívánkozunk innen, akkor miért csodálkozol, hogy a külföldiek egyre kevésbé akarnak idejönni...
Én azon csodálkozom, hogy ki az a hülye, aki még idejön...
Néhány őrült, aki hallotta régen, hogy Bp milyen szép, meg max 1-2 aki a thermálvizek miatt jön, valamint egyre kevesebben akik a fiatalkori itteni kalandjaik iránti nosztalgiából látogat.
Épelméjű ember ilyen árakhoz, ilyen kiszolgálás, és egy általánosan ilyen depresszív -egymással jól kib@szós, lenyúlós, parkoló és BKV ellenőrös, étteremtúlszámlázós, nívótlan és egyre inkább primitív helyre nem jön...Ráadásul az idő is tök megbízhatatlan, vagy esik és hideg van, vagy kánikula, amit senki nem kíván.
Mondjuk én már kitaláltam 2 speciális célcsoportot:
Az egyik, a megszállott túlélőtúrákra nyomulós fiatalok, akiknek a gazdag nyugati államokból ideérkezve kellene kigazdálkodni a magyar minimálbérből 3 hetet itt az országban,
a másik célcsoport a világ bármely részén lévő depressziósait küldeném ide gyógykezeltetni.
Bárki aki itt él fél évig, örömében sikoltozva rohanna haza és örülne, hogy elhagyta az országot... (tegyük fel egy afrikai éhezőnek nincs pénze ide repjegyre)...
Egy balatoni szálloda (ahol nincs is 5 csillagos, csak 3+*-osnak megfelelő 4 csillagos) napi 40-90!! ezer forintba kerül.
Csak a szállás...És akkor még folyamatosan fizetned kell, parkolásért, kajáért, horror áru piákért, wellness részlegért, néha még a köpenyért is.
Hasonlítsd ezt össze egy bolgár , egyiptomi, vagy akár görög szálloda árával, amik valóban kiváló minőségűek és all inclusive 1 hét repülővel 150-200e/fő, de akkor már tényleg semmiért nem kell extrában fizetned. Jó idő van és tenger.