Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #878747

Az ellenzék még egy pár hónapig hétig dobálja a sárt magára, akkor tényleg nem marad szavazójuk.

A kutyák szerintem be fognak kerülni, de a Mi Hazánk szerintem nem- teszem hozzá sajnos.

A Jobbikot annyira leamoritzálta Vona és Jakab, hogy nagy kár volt érte, de helyrehozhatatlan.

DK lesz az egyik baloldali párt, MZP mögé be fog állni egy másik baloldali tömörülés. Eldöntik hogy DK vagy MZP legyen a miniszterelnök , listán meg marad mindkettő, így akarnak majd 50% -ot elérni.

Ezzel szemben ott lesz a Fidesz, egyedüli jobbközép pártként, szerintem , ha nagyon rosszul sikerül nekik a választás , akkor lesz nekik 45-50%-uk, de inkább több. Ha több, akkor minden megy tovább. Ha kevesebb, akkor nagyon nehéz politikai helyzet lesz, mert DK-MZP-nek lesz kb 40-45%-a , a Fidesznek lesz 45-50%-a , és lesz egy mérleg nyelve párt ami lehet akár a Mi Hazánk, akár a Kutyapárt- akikkel egyik győztes sem akar majd együttműködni.

Akkor egy kisebbségi kormányzás lesz, amikor 4 évig azon fog küzdeni az ellenzék (akár Fidesz, akár baloldal) , hogy minél inkább ellehetetlenítse a kormányzást, majd új választásokat írjanak ki.