Hozzászólás
matgab Előzmény: #878597Arra nem gondolsz, hogy a Fidesznek is érdeke , hogy DK képviselje az ellenzéket?
Hiszen ki a franc szavazna nyugodt lelkiismerettel erre a Dobrev Klárára alias gyurcsányra?
Tehát mit kell csinálnia a Fidesznek? elküldenie az aktivistáit előszavazásra és Dobrevre voksolni, utána szépen hátradőlve kampány végéig gyurcsányozni...
Amúgy én még mindig nem értem, hogy az a rengeteg ellenzéki aki létezik- nekik ki a pártjuk? Mert az MSZP már nem (amúgy tök logikus lenne MZP-nek ha beállna az MSZP-be, egész jó kis szóvicc kampányt lehetne belőle csinálni... Szavazz az M(s)ZP-re!
Szóval vannak a DK-sok, vannak a Momentumosok - bár ők inkább rejtőzködnek- vannak az LMP-sek és Együtt-esek- mondjuk ezekből tényleg csak egyet láttam eddig személyesen. Aztán van egy két őskövületes MSZP-s. Meg ott van a párt nélküli MZP. Mág azt gondolom, hogy van néhány Jobbikos és szórványokban Mihazánkos...
De melyik pártra adja le az a tömeg a szavazatát, akik kormányváltást akarnak?? Mert most leginkább a DK az aki tömeget sejtet a háta mögött, de azt gondolom, hogy nincs mögöttük akkora tömeg, mint amit szeretnének. Amikor régen MSZP Fidesz csörték voltak, akkor majd mindenki mszp-s volt meg Fideszes vagy Jobbikos. Egyértelmű volt, hogy ezek a pártok kerülnek be. De most egyik ellenzéki pártban sem vagyok biztos, hogy bekerülnek egyáltalán....