Regisztráció Elfelejtett jelszó

már buzognak

Ibiza Előzmény: #878350

van egy megoldás, írtam párszor. Orbán visszalép egyet, eus posztra megy - elmondja kicsit megfáradt jöjjenek a fiatalok bla bla és lesz helyette valaki aki gyorsan lepucolja az irritáló faszokat a fideszből és a holdudvaráról, egyik ilyen a rogán. Nyílvánosan távolságot tartanak a vállalkozói körtől. Mindenképp egy következetes de nem megosztó ember kell miniszterelnök jelöltként, esetleg egy sevér se hal pl a Varga vagy valami csajszi. Lázár is játszhat de ő is erős egyéniség megosztó és úgy látom a mezőgazdaságba ásta bele magát, de ügyes mókus.
Az ellenzék és a mémgyár orbánra van kihegyezve, ezzel azonnal kifognák a szelet a vitorlából, maradna a NERezés amit a választók 2/3a nem is ért ezért csak a lop lop kulcsszavakat nyomják.
A fiatalok apolitikusak, csak a lázadás érdeklő őket pár percig. Összekeverednek a fogalmak, sokan orbánra kenik a deviza hitelt is.
A devizahiteles kismókus azt nem érzékeli ha orbánék nem segítenek nekik akkor elviszik a házukat. Meg azt sem érzi a szülei voltak az ökrök mert olyan valutában adósodtak el amit még nem is láttak, fedezetet sem raktak mögé. Mondjuk én azt csináltam volna azzal az árfolyammal forintosítottam volna a devizahitelt amilyen árfolyam az aláírás napján volt (persze értem, gyorsan kellett lépni mert át akarták fésülni az államadósságot, átalakítani az adósság szerkezetét.)
Hazug lett a világ, szennytenger van mindenfelé. Az adott szó mint lepkefing illan el.
A politikus igérget de már az igéret pillanatában tudja esze ágában sincs betartani..és ez csorog le a társadalomban az egyén szintjéig.