Kovács Gergely - Puzsér Róbert - Schiffer András - Vona Gábor
Koffein Előzmény: #878292Ebben a túlárazásokban azt nem értem, hogy az EU, amire forrást biztosít, azt jóvá kell hagyniuk.. miért nem mondja azt, hogy erre a jelenlegi formában nem adunk forrást, mert 10szeresen túlárazott, a régióhoz képest, mit tom én 8szorosan, itt van egy átlag árazás, magyarázzák meg wtf ennyi? De ilyenről nem hallani, max utólag, megy a nyöszörgés... értem a problémát, qrva drága, de ha az eu bürokratái erre rábólintanak, és még fizetnek is, akkor mi a probléma? értem, drága! de hol vannak azok a cáfolatok, hogy hol csúszik el az árazás? a példákat olvastam a cikkben, és ahhoz mérten viszonyítanak, hogy kb mennyi lenne a reális árazás...
Miért nem jött a Strabag 100milliárdos ajánlattal? Azt mondják, az egy becsületes nyugati cég, aki sohasem áraz túl... miért nem a versenytársak élnek panasszal? miért a média, illetve a politika mondja azt, hogy qrva drága? miért nem a versenytárs ugrik elő és mondja azt, hogy kérem szépen, én fele ennyiért vállaltam volna, de a másik céget hozták ki nyertesnek...