Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

pre-fasiszta gondolatok a nyugdíjrendszer körül

Kissherceg Előzmény: #873749

Vicces egyébként, hogy Te és Matgab hangoztatjátok ezt, miközben egyikőtök se 2x volt amikor neki állt volna sorozatban gyerekeket gyártani, mint életcél. Tehát mondhatni nem sok mindenről kellett lemondani, mert mire gyerekek lettek bőven megalapozott karrier és az anyagi helyzetben voltatok/vagytok.

Mindenesetre üdvözítő, hogy a gyerek is lassan az állati trófeák mellé degradálódik, mint beárazott állat. Kiváló. Remélem a lányokon ÉCS-t is el lehet könyvelni amikor elkezdenek kúrálódni, a srácokon pedig pia/cigi után. Komolyan merengjetek már el kicsit, mielőtt hősök lesztek.

Elég nyomora van azoknak akiknek nincs párjuk/gyerekük/családjuk nem kellene még tovább fokozni helyzetüket. Lehet valaki nem vállalja fel azt a "szégyent", hogy nem lehet gyereke bármilyen okból és karrierre hivatkozik, nem tudhatja kívülálló. Én se vagyok egy EQ huszár, de azért...

Társadalmat egyben kéne tartani, együtt sírunk/nevetünk helyette folyamatos bomlasztás van. A társadalom egyik tagja se érzi igazságosnak a rendszert, de mindenki arra vágyik. Ami utópisztikus.