Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ibizának

prfecó Előzmény: #873548

Hmmmmmmmmmmmmmm lélegeztető gépek 16.000 db . cca 8.200 db kiderült , h lélegeztető segítőkészülék. még spade szerint 300.000.000.000 ft eltünt a lélegeztető gépek esetén és ezt most kétségbe vonod?

De nem gond , mert 12000 db amugy is állami raktárban van a 16000 közül. Visonganak a Fideszesek , h miért ott vannak? Dicsekednek vele. Rádásul a Magyar Állam EU pandémia válságkezelésre adott pénzügyi támogatásra adott pénzből , akarta őriztettni. De azért az is szép teljesítmény az EU alapjából vásároltak 6 db gépet , melynek beszerzési ára pont kinából a fürkész Minisztérium által beszezett gépek egyharmada lett.

én nem a showbiznisz cég trükkjeit ismerem , hanem tulajdonosa vagyok az egyik catering cégnek. Állam átadta névnélküli cégeknek az üzemeltetést , akik 25 napja alakultak . Nincs üzemeltetési tapasztalatuk , árkalkulációjuk szerint megbízási díjuk duplája az catering cégeknek.A megszokott 2 év helyett 25 évre szoló szeződét kötöttek emelték. Elnyerték a szerződést és láss csodát az eszközkészletet nem a pályázónak kell bíztosítani , hanem a Magyar Állam 4,5 milliárd forinttal megtámogatja a nyertes céget.Ez már kimeríti a lopást?

Viszont egy évvel a szerződéskötés után átalakult a cég tulajdonosi szerkezete melyben megtalálható ( Varga - Walton , Tiborcz - Bpst -Orbán veje és a MKB Bank ) Ez már kimeríti

Mészáros Group catering cége már nem csak saját éttermeiben , szállodáiban dolgozik . Megszerezte 12 Minisztérium catering szolgáltatásait ( üdtíő kivétel AgrárMinisztérium)