Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ibizának

Ibiza Előzmény: #873449

- mondom, ismerem a showbiznisz cégeit az összes trükkjüket, ne add elő a nagy sztorit. Vastagon fogott a cerka amikor állami megrendelés volt, amúgy meg egymás alá vágtak ezerszer. Csak emlékeztetlek mennyi milliárdot lenyúltak a jegytámogatásokkal.. szóval ne add el ezt a szegényeknek muszáj volt eladniuk mészárosnak a céget történetet. Senkinek nem volt fegyver tartva a homlokához adja el. Egyszerűen az üzleti modelljük behorpadt, amikor nyakig jártak a pénzben akkor nem akartak többet adózni.
Mentem néha találkozóra, olyan volt parkoló mint az autókiállítás, bent meg ment a sírás... szóval hagyjuk ezeket.

Lálegeztetőgépet senki nem tudta megbecsülni, ti visongtatok volna a legjobban ha bárkinek is nem jutott volna l.gép. Amúgy orbán egyszer elmondta, szakemberek mondták kb 3000 darabra van szükség de a biztonság kedvéért felszorozták kettővel. Azt se felejtsd el Nagymagyarországban gondolkodtak. Orbánhoz elment a hír a szakemberek 6000darabot mondanak, mondta orbán ok. de akkor a biztonság kedvéért szorozzuk fel kettővel. Nyílván f--ok de utólag, főleg annak a fényében mivel beindították a hazai gyártást.
Érdekes mód.. a szerintetek a mindent is ellopó fidesz kormány mellett épül szépül az ország és az emberek soha nem éáltek ilyen jól..ez hogy is van?
Ha a mostani csürhekoalíció ennyire f..a akkor ezek szerint a fidesz kormány előtti 8 évben kánaán volt? jó kórházi ellátás, autópálya hegyek, kiváló oktatás.. és ezt a virágzó gazdaságot vágta haza ez a gaz fidesz? gyurcsóti miről beszélt, hazudtak éjjel nappal, és nem csináltak semmi? miért? mi volt a cél? Miért emelkedett meredeken az államadósság és miért nem vették fel az ingyen eus pénzeket??



Csak a lopásról mert nem érted.
Ha valaki elnyer egy melót, megcsinálja rendesen,és megvan a saját normál haszna ez lopás? ne légy gyerek. ez a helyzetbe hozás.

Amikor kapsz egy melót, engedik a túlszámlázásokat a pótmunkákat, amikor megmondják kit kell támogatni itt már korrupció van.

libsibal nem elégszik meg ezzel, leszámláztatnak olyan témákat amit nem is kell elvégezni és risztelnek a hasznon. Vagy jelentős a túlszámlázás..lásd kamugeri maszk ügylet..