Regisztráció Elfelejtett jelszó

harmadik út

Ibiza Előzmény: #873177

értelmezd. Nem hinném te ahhoz bármit is hozzátennél, bár lehet valami rendezvénybe bekuncsorogsz, riszálsz nekik de belül rühelled :). Én megtehetem csak olyannak dolgozom aki nekem szimpatikus.
Ha szellősebben gondolkodsz akkor rájössz, csak kevés cég rendelkezik olyan kapacitással olyan technológiával és tudással amivel az állami beruházásokat el lehet végezni.
Igen egy ilyen hatalmas céghez kell megbízás és politikai kapcsolat, nem csak nálunk, mindenhol, lásd strabag..
Amikor a komik kerültek hatalomra akkor megvették ezeket a nagy cégeket, kell a beton az aszfalt a híd- és magasépítés.. amikor váltás van akkor eladják ezeket. Eladják mert munka kell és érdemesebb egyben tartani egy ilyen céget mert hatalmas költség a fenntartása, sokba kerülne az újraépítése.

Amúgy csak játszásiból kérdezz le cégadatokat, mérlegeket.
mondjuk egy mészáros cég és egy áltatad ismert prosperáló cég adatait (akár a motim is lehet ez tudod fleto barátodé).Elektronikus Beszámoló Portál (gov.hu)

Nem biztos értesz a mérlegekhez de csak két dolgot nézz meg.
A forgalmi adatokat (árbevétel) és a forgalomarányos nyereséget.
Nem fárasztalak azzal azt is nézd meg mekkora adót fizettek a költségvetésbe(adózás előtt-adózás után), mekkora a bérköltsége, mekkora a rövid- és hosszúlejáratú hitele.


Igen ezt írtam fidesz kialakította a saját vállalkozói rétegét (simics megbuggyant ezért váltották mészire), miért etetné az ellent, a komcsik is ki akarták véreztetni a fidesz közeli cégeket.

Jó kutakodást :)