Regisztráció Elfelejtett jelszó

harmadik út

Ibiza Előzmény: #873152

folytatás:
Külföldi szálak.
Számomra nem kétséges létezik a háttérhatalom, és semmi nem történik véletlenül.
Csak alapból gondolj bele: van egy pénzügyi csoport akiknek félelmetesen erős az érdekérvényesítő képessége, túlerősödtek, beleszólhatnak a politikába, királycsinálók lehetnek, meghatározhatják a jövőt.
Ha megtehetik miért ne tennék?
Csak példaként, az usa elnöke is csak egy mezei halandó addig él vagy addig van hatalmon amíg azt csinálja amit kell, azt teszi amit a gazdái mondanak.


Akkor sorosozzunk egy kicsit.
Soros csak egy mezei pénzember (még ha azt is gondolom, a háttérhatalom egyik kijáró embere és sajnos zseni a pali)
Ez a mezei pénzember politikusokkal az EU vezetésével találkozgat és mindenféle felhatalmazás nélkül felszólalhat az EU üléseken. Ez mi?
A sorosnak van egy rögeszméje, a nyílt társadalom. Erről könyve is van akit érdekel megveheti. Nincs is ezzel gond, mindenkinek van valami becsípődése, neki ez. Ha van hozzá pénze akkor szervezzen pártot, kampányoljon, gyűjtsön szavazókat, járja végig a demokratikus utat. Na ez a shortosgyurka nem ilyen családból származik, lefizet megzsarol olyan embereket akik a demokratikus felépítményben pozícióban vannak, és ezeken keresztül terjeszti az igét és érvényesíti az érdekeit. Ezeknek az embereknek a társadalmi megbízása nem erre szól, de ezeket nem zavarja.
Soros egy zsidó ember ahogy többször is elmondja, ha támadod vagy csak rossz véleményed van róla (vagy csak a képét kirakod) akkor antiszemita vagy, a prban ő egy jóságos bácsika aki a sok pénzével segíti a világot.

Azért nagy kétségeid ne legyenek, soros azért ad ösztöndíjakat, kiválassza azokat akik esetleg politikai vagy gazdasági poziba kerülhetnek az adott országban és akkor majd benyújtja a számlát.
Néha őt is kihasználják, így járt orbánékkal is, dolgozza fel.
Csak megjegyzem így működik a zsidó kapcsolati háló. Ha belekerülsz akkor kézről kézre adnak mentorálnak, amikor poziban vagy akkor kapcsolatokat építesz és utána ezt működteted, te is mentorálsz. Ezt a szisztémát szépen leírja a tőzsdés kosztolányi a könyveiben.
A soros nem szeret saját pénzt költeni ezért próbál elvenni valahonnan. Ország valutákat shortol és a befolyásával mozgatja a piacokat a cél eléréséért.
Szokta mondani ő magyar és csak a szülőhazájáért teszi a dolgokat, azt ne feledjük kétszer betámadta a forintot és kétszer az OTP-t..

Tehát érzékelheted a politikában az országodban euban és a világ döntéshozóinál ezt a nyílt társadalmi eszmét, ezt ötvözik a szélsőbalos eszmével. De nem így csomagolják, ők liberalizmusnak zöld életérzésnek, fenntarthatóságnak, felvilágosultságnak, szabadságnak adják el.
Náci módszereket használnak. Antiszemiták és kirekesztők. Nem liberális mert semmilyen más gondolatot eszmét véleményt nem fogadnak el. Diktatórikusan -mint írtam fasiszta módszerekkel- terjesztik. Nem választható hanem ekkor vagy értékes ha behódolsz, ha azt mondod amit ők. Hátrányba kerülsz ha nem követed őket. Teljes pályás letámadás van, agymosás és minden pr módszert felhasználnak.

Ebbe a fősodorba tartoznak a hazaáruló balliberális ellenzéki erők akik a hatalomra törnek.

Ezért szabadságharc ami most van.

Ne legyen kétséged te csak biorobot vagy a fenti hatalomnak, te hordod össze nekik a javakat mint a méh, ha nem kellesz pusztulhatsz. Minél olcsóbb táppal akarnak etetni, már készítik neked a lisztkukacokat is.