Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

matgab Előzmény: #869518

https://hvg.hu/gazdasag/20210226_kepviselok_fizete...

Azért ez valahol felháborító. Már elvi szinten mindenképpen.

Akkor amikor emberek százezrei elveszítik munkájukat, vállalkozók a jövedelmeiket teljes szektorokban , illetve a kormány előírásai alapján zárva kell tartani a vállalkozásokat, akkor mindenféle torzított statisztika alapján ne emelgessék amúgy is magas fizetésüket automatikusan a képviselők!

Még akkor sem fogadható el, ha mindenki tudja, hogy ezen képviselőknek ezek a képviselői fizetések zsebpénzek azok mellett a pénzek mellett, amiket más bizottsági és egyéb mondjuk korrupciós pénzek mellett megszereznek, tehát igazából egyáltalán nem számít nekik ez az emelés. Valójában ezek nekik olyan apró pénzek, hogy majd mind egy-egy üveg luxus piára , vagy valami kokainos luxuskurva party-n lesznek elköltve, amit nem tudnak majd költségelszámoltatni.


Felháborító mocskos gazember az összes politikus. És ezt egyáltalán nem az irigység mondatja velem, hanem az igazság érzetem, illetve a csalódottságom abban , hogy nincs egy felelős vezetője az országnak, aki egy picit is emocionális lenne a saját "alattvalóival" és ha mást nem legalább annyira profi politikusok lennének, hogy nem rohannának bele egy ilyen politikai pofonba...