Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

na mi a tököm

Spade Előzmény: #869331

egyelóre a kínai gdp előzést regisztráltam. Az h sok mindenben el van maradva az természetes, amikor us átvette a vezetést angliától kb 1880 körül sok mindenben sehol sem volt, a katonaságban az 1. vh-ig anglia vezetett a pénzügyekben kb 1920 ig szintén és a tőzsdében is. Tehát van még rá 40 évük. A lényeg h ez már a jövőben visszafordíthatatlan, főleg miután szétcsalták trumpit, bár hosszútávon az se változtatott volna rajta sokat. Az h lopnak technológiát azt szinte természetes :), az amcsik és a németek is loptak anno az angoloktól..

A robototok nem veszélyezetetik a kínaiak munkáját 20-30 évig mert az ország legnagyobb területei az infrastruktúrában rendkívül elmaradottak és hatalmas fejlesztések lesznek amik növelik a termelékenységet és nem lesznek robotizálva még akkor se ha a gyárakban már egyetlen ember sem fog dolgozni, mert ezek a feladatok a legkomplexebbek a robotok számára emberrel sokkal könyebb megcsinálni és olcsóbb is. A technológiában azért elég jól állnak, Ők is odaértek most a marsra teljesen maguktól még ha nem is engedtek le marsjárót, MOST még, de a holdra már igen és nekik is van kvantum számítógépük a mesterséges intelligenciában pedig már vezetnek. És a tudományos publikációk majd 60%-t kínaiak jegyzik.

Pedig az elektromos autó lesz a jövő az atomerőművek (maghasadásos és fúziós) miatt, amik áramot termelnek és nem kőolajat vagy gázt vagy hidrogént és könnyű mindenhova elvezetni.Ma szinte minden nap adnak át atomerőművet Kínában. És elvileg az iter már működni fog 2025-ben aminek utódja 10-20 éven belül termelni fog. szinte korlátlan anergiával látva el a világot. Az aksik pedig egyre kevesebb anyagot igényelnek, a topikomban van egy video h a toyota már az idén használni fogja a szilárdtestaksikat, és több fejlesztés van pl a grafénekkel amik már alig használnak majd földfémeket, persze valszeg a hibrid járműveknek még hosszú ideig lesz szerepe afrikában dél amerikában ázsiában az arktiszokon ahol a madár se jár nem hogy áram