Regisztráció Elfelejtett jelszó

Obama ismét Mo-al példálózik

Koffein

vicces, hogy dobálják a szélsőjobb szavakat, országokra ráaggatnak címkéket, de arról nem szól a fáma, hogy 30 év alatt miként jutott ide a világ?

„Az elmúlt évek, elmúlt hónapok eseményei megtanították nekünk azt, hogy még a leggazdagabb országok, a legfejlettebb demokráciák sem immunisak ezekre a gondokra. Ezt a fajta problémát látjuk Oroszországban, Törökországban, a Fülöp-szigeteken és Mianmarban. De úgy tűnik, hogy ez probléma az Egyesült Államokban is, Spanyolországban, Magyarországon, Németországban”

https://telex.hu/kulfold/2021/01/31/obama-hasonlo-...

azt azért látjuk, hogy minél jobban nyílik az olló, annál jobban fordulnak el az emberek a klasszikus pártoktól és fordulnak olyan pártok fele, akik azt sugallják, hogyha hatalomra kerülnek, akkor megregulázzák a tőkésosztályt... ez a harc éleződött ki az elmúlt hetekben a wall streeten is, és úgy gondolom, hogy sokkal jobban éleződni fog, ha nem megfelelően kezelik a dolgokat... ugyanez érződik mindenhol a világban, a gazdagok érinthetetlenek, nincsenek megfelelően megadóztatva, a kis ember vért izzad... az olló nyílik, egyre jobban befeszül az emberiség a felső 10%ellen..