Regisztráció Elfelejtett jelszó

Jól indítja a 2021-et a WallStreet

matgab Előzmény: #867338

Nem teljesen értem az adott posztra adott reakciódat. TB: ha csak azt nézem , hogy 20 éve alkalmazott vagoyk, ahol kb a céges költség kb. felét (korábban inkább harmadát) kaptam meg, akkor az 50-100 millió az kb éves szinten 2,5-5 millió adó járulék.

Ez havi szinten 200-400e forint. Azt hiszem az 50- 100 millió forint költségvetésbe általam (mint munkavállalóként vagy közvetett módon az alkalmazóm által az én bérem után fizetett járulékok) összegét még elég jelentősen nagyságrendekkel alul is becsültem. Azaz jogosan elvárhatom, hogy akkor is ellásson az állam esetleges covid fertőzés esetén, ha nem oltatom be magam.


Persze nekem az is megfelelő lenne, ha ezeket az általam közvetett/közvetlen módon befizetett járulékokat visszaadnák és akkor befizetem az esetleges covid ellátásom piaci árát is.

Másik oldalról meg ha nekem fizetnem kellene 20 milliót, ha nem oltatom be magam és elkapom a covidot, akkor az a kérdés, hogy ingyenes lesz-e az onkológia a dohányosok részére, a kardiológia az elhízott nem sportoló emberek részére?

Értelmezd amit írok és csak utána böfögjél fel hülyeségeket, légyszíves! kösz