Regisztráció Elfelejtett jelszó

orbánt ki lehet pattintani????

Ibiza Előzmény: #865440

Szerintem erősen tévedsz és azért mert van egy alapvetésed.
Orbánnak nagyon erős küldetéstudata van.
Bármikor feladja a pozit ha kell. De amúgy nagyon magas intelligánciával bír orbán, a megfogalmazása populáris ezért tűnik egyszerűbbnek. Néha kilátszik a gondolkodásmódja. Állítólag napi 4órát alszik.
Szerintem lázárt is altatják pont a miniszterelnökség miatt mégha önfejű is, és most nagyon beleásta magát a mezőgazdaságba.
Rogán mint tehetséges ember ez már vicc kategória, suttyó kis köcsög, (ő is megmondta ő csak egy kis parasztgyerek)rogán többet ártott a fidesznek mint a ballibsi média egészében.
Kósa kis kaliber nem miniszterelnök tipus, maximuma a polgármesterség, Kövér meg gyűlöli a komikat és nem is tudja titkolni, látszik csalódott mert a politikában vannak a szemét hazaárulók.
Szerintem miniszterelnökként Lázár, Varga és valamelyik hölgy jöhet szóba.
Azt látom Orbán szándékosan frontokat nyit személyéhez kötődjön a dolog. Az ellenzék is rá fókuszál mert eddig nem tudtak fogást találni rajta, most kikezdték. Aikidó, ellenállok és amikor nagyon tolnak akkor hírtelen elvezetem őket.

Az emberek többsége véleménybuborékban él (ez nagyon érdekes, majd bővebben) és nem hajlandó ezen kívüli gondolkodni, plusz még beáll a véleményvezérek gengjébe.