Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #863365

Előre tekintve:

A BL-ben a Fraditól szép lenne a 3 pont, a max ami elképzelhető az a 7 pont.

7 pontot a következőképpen tudok elképzelni:

Egy szerencsés sorsolással lehetnének ezek az ellenfelek:

Kalapbeosztás a sorsolás előtt
1. kalapból

Zenit (orosz)
FC Porto (portugál)
2. kalap
FC Barcelona (spanyol)
Sahtar Doneck (ukrán)
3. kalap
Dinamo Kijev (ukrán)
Olympiakosz Pireusz (görög)
Lazio (olasz)
Atalanta (olasz)
3. vagy 4. kalap (attól függően, kik jutnak tovább a selejtezőből)
Lokomotiv Moszkva (orosz)
4. kalap
FERENCVÁROS (magyar)

A 3. kalapos csapatok közül ezek ellen bármikor van esélye a Fradinak, főleg, ha Celtic módjára kicsit lenézik a Fradit.

A 2. kalapból a Sahtar mellett miért hagytam a Barca-t? Ott nagy gondok vannak most, generáció váltás, Messi már egyáltalán nem annyira motivált mint eddig, a csapatnak jóval kevesebb a BL rutinja és már egyáltalán nincsenek olyan meghatározó játékosai , mint 5-10 éve. Öregedő Messi és bár nyilván nagyságrendileg jobb játékosok, mint a Fradinál, de ha mentálisan épp olyan napjuk van, akkor megfoghatóak.


A legjobb az lenne, ha először játszanánk idegenben a 3. kalapossal, aztán játszanánk az 1. kalapossal és az utolsó meccsen meg a csoportelsővel- aki addigra már továbbjutott. Így elérhető az ellenfelek meglepése mellett akár 7 pont is.

Persze ha 0 pont lesz, az is 32.-nek sorolt csapattól, az max a papírforma. Itt remélem a Fradi játékosok élvezni fogják a játékot, ugyanakkor maximális összpontosítással fognak játszani, nem betojva , nem megilletődve, nem sikerrel jól lakva!