Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #863171

:) megnéztem honnan okosodtál, 3mp alatt megtaláltam, jót kacagtam, nem vagy egy bonyolult és összetett személyiség.
Írtam, a neonáci mintájára raktam össze a neolibsit. Mindkettő kollektívista szocilista, egyformák, egyformák a módszereik egyforma a kommunikációja, a neolibsi az hazugabb és aljasabb már a jellegéből fakadóan is. (gúgli a barátod)
Meg fogsz betegedni, ez a harag, gyűlölet nem visz előre, rossz vér. Sajnos emberek egy része nem az életére koncentrál, a közösségi virtuális térben emberkedik, lázadozik és a valóságban éli szánalmas kis életét. És nem boldog.
Nem ismerik az alkotás örömét, a szellem erejét. Barikádokra mászik tacepaókat ragasztgat észre sem veszi manipulálják.
Az emberek jól élnek ezért megtehetnék kiteljesednek, de nem marad a fent említett virtuális élet, a fogyasztás adta illékony öröm.
Van egy gyűlölt munkahelye ahol egy szemét fideszes a vezető, de jól fizet, utálja de nyalizni és jelentgetni kell mert a szabit jókor kell kivenni
Elfogadható a lakása, upc, a lagújabb teló persze korlátlan nettel, egy autó amiben van néhány elem, laktózmentes tej a hűtőben, biokaja, sárga és kék kukába gyűjti a szemetet, évi 1-2 alternatív színház.. fb kamuprofilon (főnök meg ne lássa) csárli hebdó az arcon, szfe..szivárványos zászló, mi kell még.
Kerek az élet: környezetvédelem, egészséges élet, lázadás, kulturált kultúra pipa.
Nem vallásos, esetleg ébredezik a zsidó identitása, de azért karácsonykor szaladgál ajándékokért, ott tülekedik sorba áll és mondja mennyi a hüje.. Megeszi a disznóhúst mert marhajó a csülök(képzavar) és a kisebbségi öntudathoz bőven elég egy nem túl nagy menóra az asztalon a karácsonyi vacsorakor ami egyébként a TV mellett szokott lenni a polcon.


Ki fejlődik ki nem ezt az élet dönti el.
Csakhogy ne aggódj értem.
Életem legjobb időszakát élem.