Re: Gl
Pityke35 Előzmény: #78980Szia Matgab!
Nagyon érdekes amit írtál és az is érdekes, h sok mindenben egyetértünk és sok mindenben nem! Rólam röviden annyit, h katolikus (kemény bigott) nevelést kaptam. Nem volt könnyű nekem kisgyerekként azt a sok-sok kötelezettséget, és szabályt betartani, amit más gyerek (haver) nem tartott, hanem bringázott a téren. Mikor megtehettem, lehet h a rossz emlékek miatt eltávolodtam a katolikus közösségtől és nagyon-nagyon sokat gondolkoztam!
Azt nem értettem, h miért nem lehet a biblia tanításait mint életmódot magunkévá tenni? Miért kell a hókusz-pókusz? Miért képmutatóak a vallásos emberek? Hiszem és tudom azt, h kell lennie valami olyannak amit Mi az emberi logikánkkal, tudásunkkal fel nem foghatunk. De nem hiszem hogy Jézusnak hívják és azt sem hiszem h Buddhának vagy bárminek.
Nem hiszem, h örökké szenvedni fogok bármely hibámért, nem hiszem hogy a világ csak úgy "teremtődött". Hiszek a munkában, a tanulásban, az empátiában, a családban, a szeretetben, az emberi kapcsolatokban, az örömben, és hiszek abban, hogy hosszú távon nem lehet más út az olyan gondolkodású embereknek mint Te mint az, h megtalálja a boldogságot! És ez így lesz ha így is élsz ahogy leírtad, és nem kell keresni az okát!
Szevasz!